"KAČAVENDA VOLI BELO" Šok TVRDNJE Ane Ćurčić o Mileninoj prošlosti, zbog OVOGA joj sledi TUŽBA ko vrata?

Autor:

Zadruga

15.10.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić počela je sa raskrinkavanjem Milene Kačavende!

"KAČAVENDA VOLI BELO" Šok TVRDNJE Ane Ćurčić o Mileninoj prošlosti, zbog OVOGA joj sledi TUŽBA ko vrata?

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić vanredno se oglasila na Instagramu, te optužila svoju bivšu kumu Milenu Kačavendu da je ,,lažna kuma", te da tokom boravka u rijalitiju ,,Elita 7" iznosi neistinu, te je upitala svoje pratioce ko je zapravo kriv, želeći da čuje njihova mišljenja.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 

- Ko je kriv? Ja, unutra u Zadruzi 6 koja apsolutno priča istinu u svakom smislu. Ili lažna kuma koja spolja priča u zavisnosti da l je pila rakiju (dunju posebno voli) ili vino (vino ne bira, daj šta daš, samo da je belo) ili miks oba. E to je baš kritično. Da vas čujem - upitala je Ana Ćurčić na Instagramu. 

Podsetimo, Ana Ćurčić i Milena Kačavenda, dugogodišnje prijateljice i kume, našle su se u žiži javnosti zbog kontradiktornih izjava. Po rečima Kačavende, Ana je imala plan sa Acom Bulićem da pobedi u rijalitiju, ali su se stvari izmakle kontroli jer je Milena previše pričala ono što im nije odgovaralo. Ana je izrevoltirana zbog poziva Mikija Đuričića ispolivala voditeljku Anu Radulović sokom.

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages, Shutterstock

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

Tokom programa je u više navrata spominjala svoju bivšu prijateljicu i kumu, Milenu Kačavendu za koju sada kaže da joj nikada i nije bila kuma. Milena je otkrila da joj je Ana pretila. Kačavenda je demantovala nedavne navode da je uzela novac od Aninih fanova. Kačavenda je progovorila i o polivanju voditeljke koja je isključivo radila svoj posao o postavljala pitanja gledalaca i publike. Na kraju, Milena je izjavila da će se braniti onako kako ona zna, a angažovala je i advokate.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
India

15.10.2023 21:54

Ova Ana je gora od svake "starlete", ona Maca Diskrecija makar lagala nije.

Sasa

16.10.2023 06:50

Ona unutra prica istinu a kuma napolju potvrdjuje.Sta je s tobom zeno.Batali kumu,budi zahvalna sto ti dizala rejting.Gledaj odgovori na pitanja o Bulicu,Lakicu,Kradjama,kocki,tetovazi cerke.. Slavici..ili ne mlati vise

Cilka

16.10.2023 12:07

Ko je gori kuma ili Djedovic koji dozivljava orgazam dok Prica o Ani Crvi ce sto Ana nije dosla na Pink da je ON pita Ma Bezi bre propali novinaru voditelju socijalni radnice

Cilka

16.10.2023 13:06

Moj telefon pise sam sta hoce tako da nemam pojma sta znaci Crvi se Ali bar ne laze 😄