ANA ĆURČIĆ NAPUŠTA SRBIJU: Prekinula svaki kontakt sa Bulićem, odlučila da okrene NOVI LIST!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana očesnica "Zadruge 6" odlučila da spakuje kofere i ode u Nemačku.

ANA ĆURČIĆ NAPUŠTA SRBIJU: Prekinula svaki kontakt sa Bulićem, odlučila da okrene NOVI LIST!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić prekinula je medijsku ćutnju i rešena je da dokaže da Milena Kačavenda laže, pa je čak podnela i tužbu protiv nje. Međutim, dok vodi rad sa bivšom kumom Ana je rešila da napusti Beograd, i na neko vreme ode u Nemačku. Kako prenosi Star, ina više nemam kontakt ni sa Acom Bulićem koji joj je godinu dana unapred platio stan u luksuznom naselju na Novom Beogradu, te je rešena da se skloni od svega i razmisli šta će da radi. 

Kako govori Anina rođaka za pomenuti medij ona se čula sa jednom ženom koja joj je bila podrška sve vreme i sad kad su joj svi okrenuli leđa ta gospođa je i dalje uz nju. Ona živi u Berlinu i ponudila je Ani da se na neko vreme preseli kod nje. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Aca Bulić i Ana Ćurčić

- Ta žena je Ani podrška od početka, u Berlinu živi i ima tamo dva salona za negu i lepotu. Ponudila je Ani čak i posao, kao i da neko vreme živi kod nje jer ona živi sama. Ana je razmišljala šta da radi i onda je donela odluku da se sada skloni od svega i da napuni malo baterije, ali i da razmisli šta će da radi. Aca joj je platio stan do avgusta sledeće godine, te e ona da ode u Berlin i verovatno će ona tamo u martu da se vrati za Srbiju - govorila je ona za Star. 

- Neće otkazati stan naravno, jer koliko znam ona planira da skupi pare, pa da produži kiriju. Ako bude u mogućnosti možda podigne i kredir da taj stan kupi. O svemu mora da razmisli dobro, jer joj se život okrenuo naopačke i mnogo joj je teško. Njen sin je uz nju, on joj daje najveći vetar u leđa i čim mu je saopštila da je dobila ponudu za Berlin on joj je rekao da tone propušta pogotovo što će imati priliku da zaradi i sa tom ženom sarađuje kada su njeni saloni u pitanju. Koliko znam uskoro bi trebala da se pakuje i da ode za Nemačku. Ako se desi da dobije poziv za sud, ona će dolaziti, kako bi bila na ročištima, jer je podenla tužbu protiv Zvezdana, Milene i Đedovića i od toga neće moći da odustane. Iskreno, ona i tu očekuje neki priliv novca - zaključila je njena rođaka. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading