VODITELJKA PINKA NAGLO PREKINULA EMISIJU ZBOG NEZAPAMĆENOG SKANDALA! Nakon razlupanog automobila, bivši zadrugar dobio JEZIVE PRETNJE!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemireni zadrugar nije mogao da dođe sebi, dok je njegov bivši, navodno, nastavio da pretnjama i uvredama.

VODITELJKA PINKA NAGLO PREKINULA EMISIJU ZBOG NEZAPAMĆENOG SKANDALA! Nakon razlupanog automobila, bivši zadrugar dobio JEZIVE PRETNJE!

Foto: Red tv printscreen

Sinoć je naglo prekinuta emisija "Pitam za druga", koju je vodila Dalila Dragojević. Voditeljka je saopštila publici da je momak sa inicijalima V.M. upao na privatni posed televizije Pink tako što je preskočio ogradu, razlupao automobil Baneta Đokića, koji je bio njen gost, ali i više vozila televizije Pink. Dalila je istakla da je ovo Banetov poznanik, kao i da je policija reagovala i da je sproveden sa lisicama, a da je Bane morao da da izjavu, nakon čega se vratio u emisiju.

Kako pojedini poznavaoci rijalitija "Zadruga" tvrde na društvenim mrežama, V.M. je izvesni snimatelj Vukašin Mijatović, za koga dalje navode da je Banetov bivši dečko.

Republika

Foto: instagram.com/opasna_ujedam_official, LinkedIn.com/Printscreen

 

 

- Vilica mi je ukočena i istraummiran sam. Vratio sam se u emisiju iz zahvalnosti prema čelnicima ove televizije i tebi. Loše se osećam, auto mi je uništen. Žao mi je što je osoba ukrala moj rezervni ključ, uradila ovo na televiziji. Nek smo svi živi i zdravi, pusti auto, ali šokiran sam, odakle smelosti da tako nešto uradiš. Naduvao je tri promila alkohola u krvi, odvezen je na VMA...Rekao sam ti na početku emisije mogu da očekujem svašta, nije on naivan, spreman je na sve i svašta i čovek koji. Da li je on prezaljubljen, preemotivan ili bolesno ljubomoran, ne znam, ne znam gde živim... Ne mogu da verujem, stvarno - rekao je Bane u pomenutoj emisiji, pa zaplakao, nakon čega je napustio studio.

- Ne znam...Ovo je jedna vrsta proganjanja. Ti znaš da je on išao u neku emisiju i svašta nešto pričao o meni, ali je on mene unakazio tom emisiju, povredio mi ugled. Poslao sam imejl toj televiziji da to nije lepo, ali sam to i zaboravio, jer on pije svakodnevno i nisam shvatao to za ozbiljno. On mi je lupao na vrata gde mi žive majka i sestra. Imam video snimke kada mi je dolazio kući. Trenutno osećam sramotu - rekao je Bane.

 

Republika

Foto: Red tv printscreen

 

Voditeljka Dalila je objasnila publici do kakvog je skandala došlo pred zgradom Televizije Pink, te je pružila podršku uznemirenom Banetu, koji je bio prinuđen da napusti emisiju, dok je njegov bivši, navodno, nastavio da preti i putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading