KAČAVENDA UMEŠANA U MUTNE RADNJE, PODVODILA DEVOJKE ZA BIZNIS: Otkrivena burna prošlost, u Grčkoj imala PUNE RUKE POSLA!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkriva istinu o Mileni Kačavendi za Republiku!

KAČAVENDA UMEŠANA U MUTNE RADNJE, PODVODILA DEVOJKE ZA BIZNIS: Otkrivena burna prošlost, u Grčkoj imala PUNE RUKE POSLA!

Foto: E-stock, Shutterstock

Bivši zadrugar Bane Đokić oglasio se za portal Republika, a tim povodom progovorio je o sukobu sa Milenom Kačavendom, elitnom takmičarkom, koja je istakla da je njega upoznala tek na Superfinalnoj noći Zadruge 6

Bane ističe da Kačavenda laže, te je za naš portal izneo i tvrdnje da poseduje dokaze o svemu što priča:

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Bane Đokić

 

- Želim samo da je pitam, jer je imam dokaze za sve što pričam. Da li joj je poznata šifra ,,Sneža Zlatnik? Kada planira da plati sivu bundu koju nosi u Eliti? Da li se plaši devojaka koje je uvlačila u biznis ,,obrive" i na kraju iz izdradila za novac? - započinje Bane, pa nastavlja:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ATAimages, Pixabay.com

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

- Kako će da isplati novac koji duguje državi za poreze i sve što nije plaćala? Da li je svesna da će isplivati hot-lajn i video snimci sa čuvenim ,,verenikom"? Šta je radila u Grčkoj kao mlada ,,manekenka"? Zašto je svog kuma namestila da čoveka ubiju?

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
samo pitam

21.10.2023 00:35

Bane, zasto nisi bio tako recit dok si boravio u Zadruzi, usta nisi otvarao?!? A sada si be BAS raspricao,... Posto si neki rodjak od Njanje necemo te uzeti za ozbiljno!!! Kako ide ona Miljanina, "psi laju, karavani prolaze"!!!

Sasa

21.10.2023 08:32

Sad se vidi koliko je Njanja pokvarenA...ide preko Baneta ..hai lisice namazana