KAČAVENDA SE NAŠLA SA ADVOKATOM, SPREMNA DA UNIŠTI ANU: Milena ispričala sve detalje razgovora "SVE JE BILA LAŽ"

Autor:

Zadruga

13.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda iznela istinu o razgovoru sa advokatom!

KAČAVENDA SE NAŠLA SA ADVOKATOM, SPREMNA DA UNIŠTI ANU: Milena ispričala sve detalje razgovora "SVE JE BILA LAŽ"

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

Elitna takmičarka Milena Kačavenda prošle noći ispričala je cimerima sve o razgovoru sa avokatom, koji je, igrom slučaja branio Zvezdana Slavnića, ali i njenog bivšeg supruga Srđana Kačavendu. Ona je otkrila da je sa advokatom pričala o Ani Ćurčić, te iznela sve detalje vezane za njihov susret. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

- Ona je za Zvezdana išla kod te moje drugarice koja je advokat, koja je branila Zvezdana, mog bivšeg muža, šta god je bilo uvek zoveš nju, Ana je poznaje bar 15 godina, i rekla joj, ona joj odmah rekla: "Ti nemaš elemente", ti si pričala ovde sve i svašta i onda posle toga kao: "Povlačim reč". Sve je bila laž. Ja sam s drugarske strane razmišljala, ne treba da me zoveš da potrošimo 500 evra, nego kada si u problemima i da kažeš: "Halo, u go**ima sam" - počinje Kačavenda i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Zamisli kada meni Šmizla saopštava da zna za tu priču o Roleksu. Nije meni Šmizla kriva, njoj hvala što mi je rekla, to mi je bila samo potvrda još jednom koliko je go**o prema meni bila...Deca nam se rađala, mi se porađale, bilo lepih scena, suze, smeha, bilo love, nismo imale za hleba da jedemo. Kao sestre smo bile. Da sam znala istinu, ja bih rekla: "Ne ulazi, ja ću ti pomoći" - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading