KUMSTVO PUKLO ZBOG 100.000 EVRA! Kačavenda ojadila Anu za sve pare, OVO je pravi razlog PREKIDA prijateljstva

Autor:

Zadruga

22.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše drugarice stavile tačku na višedecenijsko prijateljstvo, a razlog će vas šokirati.

KUMSTVO PUKLO ZBOG 100.000 EVRA! Kačavenda ojadila Anu za sve pare, OVO je pravi razlog PREKIDA prijateljstva

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, ATA Images

Bivše drugarice i navodne kume Ana Ćurčić i Milena Kačavenda okončale su višedecenijsko prijateljstvo zbog 100.000 evra, saznaje Republika. Naime, Anin blizak rođak tvrdi da je aktuelna učesnica "Elite" uzimala pare od Aninih fanova, te da za sve to postoje dokazi. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Kako dalje saznajemo, svi oni koji su podržavali drugoplasiranu učesnicu "Zadruge 6" bili su zagrejani da Ćurčićevoj obezbede i krov nad glavom zbog svega što joj se izdešavalo sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Međutim, od toga nije bilo ništa jer je Kuma internacionale navodno pare uzimala za sebe.

- Ana ima sve dokaze, a kada se to pojavi, biće strašno. Imao sam i ja da pokažem, ali u dogovoru sa njom neću. Milena je uzimala novac od silnih ljudi, za to postoji dokaz. Trošila je na sebe, ništa nije kupovala. Otišao sam po Anine stvari, poklone i svih mogućih stvari koje je navodno dobila, nema od toga ništa - rekao je Anin brat Bane Đokić u emisji kod Dalile Dragojević, koja mu je postavila potpitanje:

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bane Đokić kod Dalile Dragojević

- Kako to možeš da tvrdiš da je Milena uzimala novac za sebe i nije ništa kupovala Ani, a Milena tvrdi da je kupovala šminku, garderobu i ostalo?!

Đokić je, međutim, ostao samouveren pri svojim tvrdnjama.

- Konkretno, ja sam bio prisutan kada sam preuzeo sve njene stvari i džakove, Ana je pozvala da pita gde su ostali pokloni, rečeno je da to nikada nije donešeno. To je dokaz da Ana ništa nije dobila, a postoje računi i dokazi sa transferima novca - zakljucio je Anin brat.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATAImages, Printscreen

Puklo prijateljstvo između Ane i Milena

Inače, i ranije su mediji pisali da je Ćurčićeva očekivala da će joj podrška obezbediti stan, na osnovu toga što su skupljali pare za to i na kraju se sve to zataškalo.

- Fanovi su sve vreme slali novac za Anin stan dok je ona bila u rijalitiju. Šta je bilo sa njim to niko od njih ne zna. Ako postoje dokazi, Ana će ih verovatno upotrebiti na sudu. To nisu male pare. Reč je o najmanje 100.000 evra - priča izvor upućen u ta dešavanja. Međutim, dok se napolju polemiše o Kačavendinim malverzacijama, ona u Beloj kući koristi svaku priliku da blati doskorašnju prijateljicu, pa je ona nju prozvala lopovom.

Povodom ovih optužbi oglasila se i drugoplasirana zadrugarka, Ana, pa odgovorila nekadašnjoj drugarici i kumi:

- Zaista bih ostala bez komentara. Rijaliti ne pratim, ali evo nakon ovoga što sam čula, mogu da kažem da će biti podneta i 38. tužba protiv nje - rekla je Ćurčićka za medije i konačno otkrila da je već podnela ukupno 37 prijava protiv Kacavende, te da joj neće biti problem da na njih doda još jednu više. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Milena: Ana je pokrala radnicu na Sajmu kozmetike

Milena Kačavenda optužila je bivšu prijateljicu da je pokrala radnicu na Sajmu kozmetike! Naime, ona se u razgovoru sa Markom Đedovićem prisetila događaja kad  je Ana Ćurčić navodno ukrala skupoceni sjaj od radnice.

Republika

Foto: www.profimedia.rs, ATA Images

Milena Kačavenda

Ona ti nasred sajma, devojka koja je tu došla da radi radove na modelima, ćerka od moje drugarice, devojka digne frku da bude kao trener da pokazuje čitav dan na poslu. Počne da se žali, nema joj sjaja "Dior", nema ga svuda i sestra rođena od moje drugarice usred štanda ulazi da se presvuku i zaključa se i nađe kod Ane u torbi sjaj za usne. Zamisli ukrala sjaj - ispričala je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

22.10.2023 22:41

Au. Bane joj brat. Njegov "Dečko" je za vreme gostovanja u Dalilinoj emisiji razlupao auto. Sin Anin je na završno veče došao sa "Dečkom"! Ne čudi što je Ana volela Necu koji doduše nije LGBT ali je Q tj nije ni lezbejka, ni gej, ni biseksualac, ni transrodni već sve po malo i po potrebi.