POLITIČAR JURIO ŠVALERKU PRE ULASKA U "ELITU", MAJKA SAZNALA ZA AFERU: Supruga ga kod kuće čekala, a on slao VRUĆE PORUKE njoj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.10.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo šok aferu o političaru koji je pre ulaska u ,,Elitu" tražio švalerku!

 

 

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović posetio je porodični dom elitne takmičarke Slađane Lazić Bošković. Tom prilikom nas je ugostila njena majka Bisa Lazić, koja je ekskluzivno ispričala sve o ćerkinom teškom odrastanju. 

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Bisa Lazić

 

Bisa je otkrila i da je političar Aleksandar Požgaj, pre nego što je ušao u ,,Elitu 7" stupio u kontakt sa Slađom, želeći da je predstavi kao njegovu ljubavnicu, kako bi mu uništila brak, što se njoj uopšte nije svidelo. 

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Požgaj

 

- Požaj mi ne se sviđa uopšte, imam informaciju da je pre ulaska, hteo sa Slađom da pravi neku priču. Nisam videla prostor ni za kakvu kombinaciju, ali eto, njega najmanje znam. Sa Snežanom sam komunicirala, sa njenim medvedićima, ona je simpatična, ima svoje bubice, ali u principu, nemam šta ružno da kažem - ispričala je Bisa u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading