VELIKO RASKRINKAVANJE TAKMIČARA "ELITE": Udatoj ženi hteo da PODVALI da mu je LJUBAVNICA, sve otkriveno pred kamerama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika raskrinkava aferu takmičara ,,Elite"!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović posetio je porodični dom elitne takmičarke Slađane Lazić Bošković. Tom prilikom nas je ugostila njena majka Bisa Lazić, koja je ekskluzivno ispričala sve o ćerkinom teškom odrastanju. 

Foto: printscreen/RTVPink

Slađana Lazić Bošković Elita 7

 

Bisa nam je otkrila i da je političar Aleksandar Požgaj, pre nego što je ušao u ,,Elitu 7" stupio u kontakt sa Slađom, želeći da je predstavi kao njegovu ljubavnicu, kako bi mu uništila brak, što se njoj uopšte nije svidelo. 

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Bisa Lazić

 

- Požaj mi ne se sviđa uopšte, imam informaciju da je pre ulaska, hteo sa Slađom da pravi neku priču. Nisam videla prostor ni za kakvu kombinaciju, ali eto, njega najmanje znam. Sa Snežanom sam komunicirala, sa njenim medvedićima, ona je simpatična, ima svoje bubice, ali u principu, nemam šta ružno da kažem - ispričala je Bisa u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading