ISTINA O PREVARI ANITE STANOJLOVIĆ: Matora ni ne sluti ko joj radi o glavi - "PRAVILA JE HAOS PO STANU" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.10.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević raskrinkala aferu Anite Stanojlović!

ISTINA O PREVARI ANITE STANOJLOVIĆ: Matora ni ne sluti ko joj radi o glavi - "PRAVILA JE HAOS PO STANU" (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

U novom izdanju emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu zadrugarku Anu Spasojević, koja je nakon velike pauze progovorila o razvodu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore

Međutim, to nije sve, Ana je otkrila i šta misli o navodnim prepiskama koje dokazuju da je Anita varala Matoru pre ulaska u ,,Elitu". 

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Ja negde nisam podnosila, zbog Bilala, zbog Matore, ali kada smo izašle napolje, stvarno sam je zgotivila, poverovala sam njena osećanja, videla sam ih zajedno u stanu i kako Anita priča. Ova ako joj ne posveti dva minuta pažnje, ona pravi haos. Mogla je i da mi kaže da glumi, ali nije, mislim da je iskrena. To što je Mina iznela za poruke, da Anita nju vara, meni to nekako nije, nemoguće - rekla je Ana u emisiji ,,Porodice Elitnih", pa dodala:

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Ana Spasojević

 

To bi se i te kako znalo, jedva bi neko čekao da objavi kada su ušle, zna da je praćena i da se čeka njena greška. Anita je previše ljubomorna, napadna je, naporna, deluje mi malo usiljeno, ali to je Anita, to oko Vanje, to što ne može da priča sa ovim, onim, i ja sam ljubomorna, ali ne u toj količini. Možda uđe neki njen bivši, iz života, to se dešava svima, očekivala sam da je Matora ljubormonija, sad videćemo, ali mislim da će se smiriti.

To nije sve, Ana je otkrila i sve o Ani Ćurčić, te je podržala Milenu Kačavendu, a sve šta je rekla, možete pogledati u emisiji koja se nalazi na početku teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading