ĆERKA TAKMIČARKE ELITE U SUZAMA, OTVORILA DUŠU O NAJVEĆOJ TRAGEDIJI: Ovo je bila POSLEDNJA ŽELJA mog pokojnog sina!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika TV vam donosi novu epizodu ,,Porodice Elitnih", ćerka Vesne Ćuruvije ekskluzivno prvi put govori o teškim danima!

 

 

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović zaputio se put Obrenovca, gde je ekskluzivno popričao sa ćerkom Vesne Ćuruvije, Marijom, koja je otvorila kutiju bola. 

Naime, Marija je otvorila dušu voditelju Ognjenu o najvećoj tragediji, o kojoj je Vesna nedavno pričala sa Miljanom Kulić. Marija nam je ispričala sve o tragičnom gubitku sina. 

Foto: Republika TV

Ćerka Vesne Ćuruvije, Marija

 

- Prošle godine u septembru mesecu mi je poginuo sin, rane su sveže, verovatno je to i spomenula. Ja sam ispratila klip kada je ispričala, znam da je rekla da neće ići na tu kartu da će potencirati. Mnogo je bolno i sveže sve, kada je spomenula to Miljani, ona se zaplakala, pa zastala. Ostavilo je to nas užasno teške traume. Nas dve smo same, težak život, ali lep. Toliko se poznajemo, pogledima govorimo. Ja sam ostala sa sinom kod nje, nisam htela da mi sin bude sam, jer nismo imali mušku ruku, ona je zaista meni mnogo pomogla, ne znam ni šta bih, da nije bilo nje. Posvetila sam život bukvalno njemu - ispričala je Marija kroz gorke suze u emisiji ,,Porodice Elitnih".

Marija je potom progovorila o Vesni, kao i koliko se ona napatila kroz život. 

- Mogu vam reći, za sada je okej, kako sam očekivala, dobro je, nije se još skroz opustila, ali okej je, s obzirom da su tamo mladi ljudi, mlađi od nje, ali drži se. Snalazi se dobro, sve više se zakuvava, za sad je dobro, ne bih ništa tu menjala. Verujte mi, ja sam bila šokirana, ona je meni to rekla tek kada je potpisala ugovor - govori Marija u emisiji ,,Porodice Elitnih".

Foto: Republika TV

Ćerka Vesne Ćuruvije, Marija i Ognjen Bogdanović

 

- Kada se udala za pokojnog mog oca, tad kreću ozbiljniji problemi, njena svekrva je nije volela, a tada su svi živeli u zajednici, ne zato što je to moja majka, nego njoj nijedna ne bi odgovarala. Otac mi se razboleo, umro je u 34. godini, ona je ostala sama sa mnom, u vreme inflacije. Sve je izgurala, ne znam ni kako, jer ja nisam bila laka za održavanje, iznela je to muški, uvek je gledala mene, stavljala me na prvo mesto, posvetila se maksimalno meni. Dok se ja nisam udala i otišla od nje, pa čak i kasnije, kada sam se razvela, vratila sam se kod nje. 

U nastavku emisije Marija je ispričala i zbog čega je Vesna odlučila da uđe u rijaliti. Kako nam je ispričala, to je bila poslednja želja njenog nastradalog unuka. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading