IZA OVIH SLIKA TAKMIČARKE "ELITE" KRIJE SE JEZIVA PRIČA: Dobijala je BATINE, deca su je gledala u SUZAMA, a OVO su detalji njenog detinjstva!

Autor:

Zadruga

15.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi slike iz detinjstva takmičarke ,,Elite", a iza fotografija se krije tužna priča!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović posetio je porodični dom elitne takmičarke Slađane Lazić Bošković. Tom prilikom nas je ugostila njena majka Bisa Lazić, koja je ekskluzivno ispričala sve o ćerkinom teškom odrastanju. 

Bisa je pred našim kamerama ispričala da je njena ćerka trpela nasilje od bivšeg supruga, te da je zbog njega završila na ulici, nakon čega se vratila kod majke. Pred našim kamerama, majka elitne takmičarke otvorila je i porodični album, te pokazala ćerkine slike iz detinjstva, koje možete videti u nastavku u galeriji:

Slađa nije imala lep život, nije je baš pomilovao, imala je dosta nesuglasica u tom braku, to su bolne teme. Iz te avanture su izašla zlatna dečica, imajući u vidu šta su sve prolazili zajedno sa njom, ako može da se kaže, da to sve ružno iza leđa, kad njih pogledaš. Ja taj postupak ne razumem, ja nisam imala dogovor da komuniciram sa medijima, bilo kakvu komunikaciju, ali on joj je dao podršku, oni su se dogovorili, on joj je dao vetar u leđa. Ima stvari koje mu zameram, koje su meni bolne, koje ne mogu da mu oprostim, ali to je život. To je Slađin odabir, ja sam sa decom u kontaktu - govori Slađina majka u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading