ZOLA PRIZNAO SVE O MILJANINIM ORGIJAMA: Progovorio o skandaloznom snimku i otkrio da li ga je on PUSTIO JAVNO!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se javno oglasio i otkrio da li on stoji iza skandala.

ZOLA PRIZNAO SVE O MILJANINIM ORGIJAMA: Progovorio o skandaloznom snimku i otkrio da li ga je on PUSTIO JAVNO!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Nedavno je fan stranica Nenada Macanovića Bebice objavila snimak Miljane Kulić nakon navodnog orgijanja sa četvoricom muškaraca. O ovome se razgovaralo i sinoć u emisiji "Pretres nedelje", a Miljana je negirala da je spavala sa četvoricom, te optužila Lazara Čolića Zolu da ju je krišom snimao.

Marko Đedović je izjavio da je on poslao snimak Mariji Kulić, rekao da je Zola bio u Bosni i Hercegovini, kao i da je snimak skraćen, kako se ne bi otkrio identitet muškaraca.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić/Dragan Kadic, Shutterstock

Miljana Kulić, Marija

- Ja ću, ako budem želeo na bezobrazan način, poslati institucijama. Desilo se da je Miljana rekla to u "Narod pita", obratio sam se Mariji, mi smo se celu noć svađali, ona je govorila da je to Zola, ja sam rekao da znam ko je. Ja ću iskoristiti mnogo pametnije nego da okačim na društvene mreže. Marija i ja smo se raspravljali, meni je Miljane žao, zato što je ovde pričala životnu situaciju, kako su je tretirali i sve meni je od tad žao, Miljanu ne diram, ona mene provuče. Ja sam joj tada rekao: "Divna bako i divna majk,o vidi kako si vaspitala svoje dete" - rekao je Đedović i objasnio da je on Mariji poslao snimke Miljane.

Povodom te tema i snimka o kojem se priča oglasio se i Lazar Čolić Zola na društvenoj mreži Instagram i javno otkrio svou strane priče. 

- Ljudi, nemam apsolutno nikakve veze sa bilo kakvim snimcima, niti me takve stvari zanimaju. Može lako da se proveri u kojoj državi sam bio prilikom kreiranja bilo kakvog snimka i pred koga. Ne zanimaju me tuđi ratovi. Širite ljubav, pozdrav od Zolandera - poručio je Zola putem storija na pomenutoj društvenoj mreži. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zola se oglasio preko Instagrama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading