MILJANA KULIĆ PUŠTENA IZ ZATVORA: Sprema se novi SKANDAL, izgorela čim je kročila u Belu kuću!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicu Elite sačekao šok prizor, odmah joj pala roletna!

MILJANA KULIĆ PUŠTENA IZ ZATVORA: Sprema se novi SKANDAL, izgorela čim je kročila u Belu kuću!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Jutros su svi u "Eliti" ostali bez teksta nakon što je Miljana Kulić doživela nervni slom zbog Nenada Macanovića Bebice. Podsetimo, sukob je izazvao Bebica kada je poručio Miljani da će se postarati da njen sin Željko nastavi odrastanje kod oca Ivana Marinkovića. Miljana je burno reagovala, pa je skočila, kao furija u raspravu sa njim, a ukućani su sprečili ozbiljniji sukob, nakon čega je ona sprovedena u zatvor i tamo je provela noć. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Nakon što je puštena iz ćelije, koja se nalazi u novom delu imanja u Šimanovcima, Miljana je otišla pravo u Belu kuću, do svog kreveta, gde ju je sačekao nov šok i novi problemi. 

Naime, ona je premetila da su je cimeri pokrali dok nije bila tu i da joj fali dosta njenih ličnih stvari i hrane koju je držala oko svog kreveta i u garderoberu. 

Kulićeva je do sad oko ovakvih stvari uvek pravila haos i ratovala sa cimerima, a kako je i prethodne noći imala skandalozne poteze, publika očekuje da je ovo još više iznervira i da nastavi tamo gde je stala, a da li će tako biti ostaje da vidimo u nastavku dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading