PROCURIO SNIMAK SA ČETVORICOM: Hitna reakcija Marije Kulić nakon Miljaninog ORGIJANJA - ponovo udarila na Đedovića!

Autor:

Zadruga

17.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se oglasila nakon što se proširio snimak njene ćerke Miljane Kulić!

PROCURIO SNIMAK SA ČETVORICOM: Hitna reakcija Marije Kulić nakon Miljaninog ORGIJANJA - ponovo udarila na Đedovića!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Dragan Kadic, Shutterstock

Nedavno je fan stranica Nenada Macanovića Bebice objavila snimak Miljane Kulić nakon navodnog orgijanja sa četvoricom muškaraca. O ovome se razgovaralo i sinoć u emisiji "Pretres nedelje", a Miljana je negirala da je spavala sa četvoricom, te optužila Lazara Čolića Zolu da ju je krišom snimao.

Marko Đedović je izjavio da je on poslao snimak Mariji Kulić, rekao da je Zola bio u Bosni i Hercegovini, kao i da je snimak skraćen, kako se ne bi otkrio identitet muškaraca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Miljane i Marka Đedovića u "Pretresu nedelje"

- Ja ću, ako budem želeo na bezobrazan način, poslati institucijama. Desilo se da je Miljana rekla to u "Narod pita", obratio sam se Mariji, mi smo se celu noć svađali, ona je govorila da je to Zola, ja sam rekao da znam ko je. Ja ću iskoristiti mnogo pametnije nego da okačim na društvene mreže. Marija i ja smo se raspravljali, meni je Miljane žao, zato što je ovde pričala životnu situaciju, kako su je tretirali i sve meni je od tad žao, Miljanu ne diram, ona mene provuče. Ja sam joj tada rekao: "Divna bako i divna majk,o vidi kako si vaspitala svoje dete" - rekao je Đedović i objasnio da je on Mariji poslao snimke Miljane.

Snimak je počeo da kruži društvenim mrežama, a možete ga videti u nastavku ovog teksta.

Nakon što se ponovo povela ova tema, oglasila se Marija. Ona je podelila privatnu prepisku sa nepoznatom ženskom osobom, gde analiziraju ovaj snimak.

- A ja malo analizirala. Na snimku izgleda kao da je Janjuš snimao i tako su i obeležili na slikama koje je objavila fan stranica Skraćenog (Bebice). Zola i još neko pomeraju kofere. Sad ću ti pokazati. Obrati pažnju na patike onog što snima - napisala je ova osoba.

- I ja sam tako videla. Pa nije ona imala s*ks sa četvoricom, što oni kažu - odgovorila je Marija.

- Ali izgleda da je Bane Đokić poslao Đedoviću - odbila je Kulićka odgovor.

I dalje je nejasno da li je i sa kim Miljana orgijala, ali glavna teorija fanova rijalitija je da je bila sa Zolom, Janjušem i još dvojicom.

Republika

Foto: Instagram.com

Prepiska Marije Kulić i nepoznate ženske osobe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading