KO JE METJUU PERIJU PRODAO DROGU SMRTI? Policija obavila razgovore s KLJUČNIM ljudima iz Holivuda! OTKRIVENI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI!

Autor:

Zabava

21.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se vodi istraga o tome gde je glumac i od koga nabavio ketamin koji ga je odveo u smrt.

KO JE METJUU PERIJU PRODAO DROGU SMRTI? Policija obavila razgovore s KLJUČNIM ljudima iz Holivuda! OTKRIVENI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera u hit seriji "Prijatelji", preminuo je u oktobru 2023. godine od akutnih posledica dejstva ketamina. Faktori koji su doprineli smrti glumca su davljenje, koronarna bolest i efekti buprenorfina, koji se koristi u lečenju zavisnosti od opijata.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Policija ispred kuće Metjua Perija u Los Anđelesu

Policija i dalje istražuje gde je i od koga Peri nabavio ketamin koji ga je odveo u smrt. Istražuje se kako je glumac nabavio lek koji je pronađen u njegovom domu tog kobnog dana. Ovaj 54-godišnji glumac je pronađen mrtav u svom domu u hidromasažnoj kadi, a obdukcija je pokazala da je u krvi imao količinu ketamina koja je ekvivalentna opštoj anesteziji koja se daje hirurškim pacijentima.

Policija istražuje ko je Periju prodao smrtonosnu dozu ketamina, kao i odakle ona potiče. Izvori su rekli da su vlasti obavile razgovor sa ključnim ljudima iz Holivuda koji bi mogli da pomognu u istrazi. Kako se dalje navodi, reč je o poznatim ličnostima koje su dugogodišnji korisnici opijata i imaju istoriju upotrebe i zloupotrebe droga.

Republika

Foto: YouTube/Printscrreen, Myung Jung Kim / PA Images / Profimedia

 

Poznata glumica Dženifer Aniston otkirla je nove detalje vezane za smrt Metjua Perija, koji je 28. oktobra nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Naime, zvezda "Prijatelja" je u svom prvom intervjuu nakon gubitka bliskog prijatelja i kolege govorila o tome šta svet treba da zna o Periju sa kojim je delila najlepše trenutke karijere u popularnoj seriji.

Bio je srećan. Bio je zdrav. Prestao je da puši. Vraćao se u formu. Bio je srećan - to je sve što znam - rekla je glumica svojevremeno za Variety tokom emotivnog razgovora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading