STANIJA SVE OPROSTILA ASMINU: Starleta dala novu šansu, pojavio se dokaz o POMIRENJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.10.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivala fotka koja pokazuje u kakvom su odnosu Stanija i Asmin.

STANIJA SVE OPROSTILA ASMINU: Starleta dala novu šansu, pojavio se dokaz o POMIRENJU! (FOTO)

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić definitivno su stavili tačku na svoju vezu, nakon što je starleta obavila razgovor sa Aneli Ahmić u Eliti. Međutim, izgleda da se njegov uporan trud i javno pokazivanje i dokazivanje ljubavi prema atraktivnoj starleti i bivšoj zadrugari isplatio i da mu je posle svega dala još jednu šansu. 

Republika

Foto: ATAImages, Shutterstock

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Naime, na društvenim mrežama pojavio se dokaz da je Stanija spustila loptu i da je odlučila da poveruje u sve ono što Asmin iznosi javno, ali verovatno i njoj privatno u mnogo većim količinama. 

Jedan profil koji redovno prati i komentariše dešavanja u rijalitiju primerio je da je Stanija odblokirala Asmina i da njegovo ime može ponovo da se primeti na njenom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija odblokirala Asmina na Instagramu

Inače, Asmina je danas ispratio novi skandal, kad je isplivalo da je lajkovao fotke voditeljki Ivani Šopić, zbog čega se on hitno oglasio i javno opravdao. 

Kao prvo svi znamo da ja nisam imao društvene mreža dok se nije desila ova priča, ovaj Instagram je samo služio za moju fimru gde smo pratili nama bliske ljude i Aladin je imao pristup i još jedan radnik koji nije više sa nama, pa iako su lajkovali nije ni bitno, pošto ja momcima ne mogu da brani da lajkuju, niti sam ulazio na Instagram. Kad se ovo desilo promenio sam ime i dan danas ima Aladin pristup. Ja lično tvrdim odgovorno da mene ne zanima nijedna žena osim Stanije. Otkad sam sa Stanijom ušao u vezu ja niti vidim, niti primećujem bilo koga. Tako će i da ostane. Inače, Adadin moja desna ruka, pa ako želite da ga pitate šta i kad i kome je lajkovao, možete njemu da se obratite. Stanija, volim te, jedino moje - napisao je on putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

19.10.2023 10:46

Dakle, Stanija je mnogo gluplja nego što sam mislila!!!