OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ: Šok porukom progovorila o ŠUT-KARTI Ace Bulića!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka javno poslala snažnu poruku.

OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ: Šok porukom progovorila o ŠUT-KARTI Ace Bulića!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Drugoplasirana zadrugarka, Ana Ćurčić, ne oglašava se previše za medije, a sa fanovima komunicira putem svog Instagram profila, gde je poprilično aktivna i neretko objavljuje fotografije i snimke.

Bivša rijaliti učesnica često podeli i zanimljive poruke i citate, koje njeni brojni pratioci uglavnom vezuju za njen ljubavni život i bordolome kroz koje je prošla nakon kraha ljubavi sa Acom Bulićem, ali i javnom prevarom Zvezdana Slavnića

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Njena današanja objava na storiju putem društvene mreže Instagram privukla je jako veliku pažnju, a radilo se o jakim rečima, koje po svemu sudeći motivišu Ćurčićevu, a njeni brojni fanovi su kao i svaki njenu objavu tumačili ovo na mnoge načine. 

- Oluje i služe da te pomere sa mesta, doone tačke koja pripada tebi - glasila je poruka pored koje je Ana nacrtala veliko srce i dodala uzvičnik.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram objava

Poznato je da je Ana od početka rijalitija "Elita" bila ne žestokom udaru komentara zbog čega što je Milena Kačavenda pred kamerama iznela o njoj i njihovom odnosu, ali i zbog različitih privatnih četova koji su se pojavili u javnosti i pokazali da je za neke stvari ispala kontradiktorna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
JA

14.10.2023 05:27

Kada vidim ove bljutave 'visoko umne’ objave ,ne samo njene vec bilo cije ,na drustvenim mrezama, pripadne mi muka i pitam se kako neko moze da bude toliko patetican ?!