NAŠLJOKANA ANELI SE RASULA NA KOMADE: Posvađala se sa Janjušem, pa završila u suzama

Autor: P. R.

Zadruga

04.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

More suza na imanju u Šimanovcima!

Tokom prethodne večeri u "Eliti" održana je još jedna žurka, kao i svakog utorka, međutim, ni ova nije prošla bez haosa. Naime, u vidno pripitom stanju, starleta Aneli Ahmić napala je bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša, te je na kraju uletela u Belu kuću u suzama.

Naime, Ahmićeva je, po svemu sudeći, popila koju čašicu više, te je ušla u sukob sa Janjušem, sa kojim je iz dana u dan provodi sve više vremene. Kako je bivši košarkaš pokušao da izbegne dalji sukob, sklonio se od nje, a starleta je plačući legla u krevet.

- Nemoj da plačeš, nisi ništa kriva, popili ste oboje i to je to. Sad sam ga napu**o, da znaš. Rekao sam mu da je on kriv jer ti je davao piva. Ne znam šta je bilo, ali na tvojoj sam strani - rekao je Uroš, pokušajući da je uteši.

- Nije bitno - jecala je Aneli.

- On tamo sada sedi i jede palačinke. Izvini mu se i pomirite se - kazao je Uroš.

- Ne mogu verovati da ovako nešto radi - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lex

04.10.2023 13:24

Kako je njena majka dopustila kcerci da udje u rijaliti u tako polupanom emotivnom stanju i znajuci za njenu proslost koja ce je kompromitovati .Ona je sada dosla u situaciju da joj centar za socijalni rad uzme dijete i smjesti ga u dom jer je malu otac napustio,majka se opija i ne zna za sebe .Aneli ima losu majku jer ni jedna majka ne bi dopustila da joj se kcerka blamira prosloscu ,intrigama bivseg muza,njegove familije ,alkoholisanjem i izgubi dijete