ČLANICI PRODUKCIJE POZLILO UŽIVO NA PINKU: Uhvatila se za glavu i povikala na sav glas!

Autor: P. R.

Zadruga

03.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama na imanju u Šimanovcima!

ČLANICI PRODUKCIJE POZLILO UŽIVO NA PINKU: Uhvatila se za glavu i povikala na sav glas!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Kao i svakog utorka, na imanje u Šimanovce na kratko uđe bivša učesnica rijalitija, a trenutna članica produkcije, Gordana Goca Džehverović, poznatija kao Mama Džehva, međuitm, kada je videla u kakvom je stanju Bela kuća u kojoj učesnici "Eliti" stanuju, njoj se naglo slošilo, te se u jednom momentu čak uhvatila za glavu.

- Šta je ovo, bre? Čije je ovo, čije su to štikle i ove krpe, šta je, bre ovo?! Kakva je ovo kosa? Ovo pod hitno da se sredi, kakav je ovo vešeraj, bre?! Niko ništa ne vidi, niko ništa ne slušta, važno je da se pojavite na "Evroviziji", baš ste mi vi za "Evroviziju"! U pi**u materinu... Samo da se natrte, da se nag*ze, to znaju, a ovako da nešto počiste za sobom, to ne znaju! Prostakluk - vikala je Džehva po Beloj kući mlateći štapom, a zatim je ušla i u kupatilo:

- (urlik) Šta je, bre, ovo?! Gledaj ovaj džoger, sve ste razje*ali! Čiji je ovo veš po podu? Čiji je jastuk? Šta će jastuk u kupatilu, to mi nije jasno?! Nije mi dobro, sram da vas bude - usplahirano je govorila članica produkcije hvatajući se za glavu, te nastavila da šparta po imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading