HITNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA! Učesnici Elite zanemeli od šoka, pa krenuli da urlaju iz petnih žila (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

03.10.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se produkcija, rijaliti učesnici u šoku!

HITNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA! Učesnici Elite zanemeli od šoka, pa krenuli da urlaju iz petnih žila (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na imanje u Šimanovce je upravo stiglo vanredno pismo Velikog šefa, koje ih je obavestilo da će se ove nedelje, tačnije u četvrtak, održati prva "Elitovizija".

Naime, učesnici "Elite" su se odmah okupili oko crnog stola kada su čuli da je u Belu kuću stiglo pismo, a ovonedeljni vođa Samir Ramović ga je pročitao naglas i obavestio cimere da im se sprema pravi sprektakl.

- Draga Elito, želimo da vas oabvestimo da će u četvrtak u 22 časa biti organizovana prva "Elitovizija". Takmičićete se u kreativnosti, maskama, igri i pevanju, a pobednika će birati gladaoci, novinari i stručni žiri. Tema ove "Elitovizije" biće maskembal, te je na vama da pokažete kreativnost, kao i da se što bolje maskirate za nastup. Napominjemo da težište ove "Elitovizije" neće biti samo na pevanju već i na maskama i na scenskom nastupu. Tek kada se podelite u grupe možete birati pesme. Pozdav, Veliki šef - pričitao je Ramović pismo, a učenici rijalitija su radosno povikali u glas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading