STIGLA PAPRENA KAZNA U ELITU: Hitna odluka Velikog šefa, nova učesnica prekršila najstrože pravilo!

Autor: P. R.

Zadruga

30.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek se uselila na imanje u Šimanovcima, a već napravila grešku!

STIGLA PAPRENA KAZNA U ELITU: Hitna odluka Velikog šefa, nova učesnica prekršila najstrože pravilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić

Na imanje u Šimanovce se, pored Nikole Jovanovića, poznatijeg kao Predsednik, uselila i poznata hrvatska tiktokerka Tamara Glavonjić, koja je već prvog dana boravka u rijalitiju "Elita" papreno kažnjena od strane Velikog šefa.

Tamara je na samom ulasku izazvala lavinu reakcija kod svojih novih cimera, a tom prilikom je prekršila jedno od najstožih pravila boravka u "Eliti", koja su svim učesnicima predočena odmah na početku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić Elita

Naime, uticajna tiktokerka je na samom početku svog učešća unela informaciju iz spoljnog sveta, što je strogo zabranjeno, te je produkcija na čeku sa Velikim šefom hitno doneo odluku i udario Tamaru po džepu u iznosu od 10.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

30.09.2023 13:27

A Dušica noćas za ovu devojku kaže,...pametna devojka...Mene više podseća na tračavu jer ije izdržala niti jednu večer a da ne "unese" priče koje je uglavnom pročitala sa portala a "Kaćkavalju" direktnu poruku.