FILIP CAR SE PLAŠI DA DOĐE U BEOGRAD: Zavukao se u mišju rupu, ne sme da se suoči sa Majom!

Autor: P. R.

Zadruga

03.10.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkazao sve zbog bivše devojke Maje Marinković, ne sme nikako u Srbiju!

FILIP CAR SE PLAŠI DA DOĐE U BEOGRAD: Zavukao se u mišju rupu, ne sme da se suoči sa Majom!

Foto: YouTube//Printscreen

Kako je prvobitno najavljeno, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, trebalo je da se večeras pojavi u Šimanovicma kako bi gostovao u emisiji "Amidži šou", međutim, on se, po svemu sudeći, povukao u "mišju rupu" i ne planira da krene put Beograda i suoči se sa bivšom devojokom, starletom Majom Marinković.

Naime, kako je osvanulo na zvaničnom nalogu pomenute emisije, Car je trebalo da se večeras pojavi uživo u programu ružičaste televizije sa Marinkovićevom, međutim, do to neće doći, jer je bivši zadrugar svoje gostovanje otkazao, te je produkcija umesto njega pozvala Staniju Dobrojević.

Republika

Foto: instagram.com/Amigshow

Filip Car i Maja Marinković

Inače, mnogo fanove rijalitija i korisnike društvenih mreža ovakav potez žestokog momka iz Hrvatske i nije iznenadio. Kako se ranije pisalo, on u Srbiju nije smeo da se vrati ni zbog Kristijana Golubovića, a na tu listu se sada priključila i Maja, koja ga je nedavno javno raskrinkala i objavila njihovo zajedničke prepiske koje su, malo je reći, zabezeknule javnost, s obizorom na činjenicu da je Filip u to vreme bio u vezi sa trudnom verenicom, Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading