LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA: Njenoj sreći nema kraja! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

03.10.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljena emotivna fotografija koja je sve ganula!

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA: Njenoj sreći nema kraja! (FOTO)

Foto: printscreen

Luna Đogani jutros je, u utorak 3. oktobra otišla u porodilište gde će carskim rezom na svet doneti drugo dete, ćerkicu kojoj će partner Marko Miljković i ona dati ime Lana

Pred sam porođaj blogerka se oglasila iz bolnice i obratila se najvoljenijoj osobi u životu. Luna je objavila emotivan video sa kadrovima na kojima su ona i njena naslednica Mia.

Hvala Gospodu Bogu što mi je podario tebe, što sam baš ja tvoja mama... Hvala ti što si me izabrala, usrećila i naučila pravim vrednostima života. Zauvek te voli tvoja mama - napisala je Luna uz emotikone srca i dirljive kadrove.

Podsećanja radi, pobednica druge sezone "Zadruge" i pevačica Luna Đogani uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj je mlada mama sa svojim partnerom Markom Miljkovićem već izabrala ime Lana za svoju novu naslednicu, a sada je svoje pratioce obavestila da se spakovala za porodilište i pokazala šta je sve ponela.

Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba. Ponela sam dve spavaćice, udobne su, ne stežu mu i nije mi naporno, biću samo u krevetu. Jedan bademantil, tri para čarapa, jer mislim da će mi biti hladno - kazala je Luna Đogani na snimku, te nastavila da pokazuje šta je sve spremila za porodlište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading