"OVO MI JE POSLEDNJI DAN KOD KUĆE" Trudna Luna napustila zajednički dom, spakovala punu torbu stvari (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

03.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za dolazak naslednice!

"OVO MI JE POSLEDNJI DAN KOD KUĆE" Trudna Luna napustila zajednički dom, spakovala punu torbu stvari (VIDEO)

Foto: tiktok.com/lunadjomi

Luna Đogani

Pobednica druge sezone "Zadruge" i pevačica Luna Đogani uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj je mlada mama sa svojim partnerom Markom Miljkovićem već izabrala ime Lana za svoju novu naslednicu, a sada je svoje pratioce obavestila da se spakovala za porodilište i pokazala šta je sve ponela.

- Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba. Ponela sam dve spavaćice, udobne su, ne stežu mu i nije mi naporno, biću samo u krevetu. Jedan bademantil, tri para čarapa, jer mislim da će mi biti hladno - kazala je Luna Đogani na snimku, te nastavila da pokazuje šta je sve spremila za porodlište.

Vlažne maramice, garderoba, toalet papir, neseseri sa neophodnim detaljima, peškiri, flašice, sve ovo smo mogli da vidimo u klipu poznate jutjuberke, koja je, ako je suditi po ovom snimku, i više nego ushićena što će se ponovo ostvariti u ulozi majke.

 

@lunadjomi Pakovanje za porodilište Torba:mummy_backpack Nisam snimila uopšte deo lične higijene i bebine stvari, sluđena sam, razumite me🤷‍♀️🤰🥹❤️ #hospital #bag ♬ original sound - LunaDjoMi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading