ZAVIRITE U BAJKOVITU SOBU LUNINE BEBE: Trudna pevačica spremila sve za prinovu, pravi kutak za PRINCEZU (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.09.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Luna Đogani zajedno sa suprugom Markom Miljković sredila sobu za bebu!

ZAVIRITE U BAJKOVITU SOBU LUNINE BEBE: Trudna pevačica spremila sve za prinovu, pravi kutak za PRINCEZU (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, instagram/ luna_djogani

Rijaliti zvezda i pevačica Luna Đogani, koja je ušla u deveti mesec i uskoro treba da se porodi i na svet donese još jednu ćerkicu, pokazala je na društvenoj mreži Instagram kako je svojoj naslednici spremila spavaću sobu.

Prvu ćerkicu Miju poslala je u Švedsku, sa bakom Anabelom Atijas i tetkom Blankicom, kako bi u potpunosti mogla da se spremi za porođaj, a danas je na svom profilu na ovoj socijalnoj platformi pokazala kako je sredila sobu za devojčice.

Naime, iznad kreveta, pored prozora, Luna je pokazala bajkovite police u obliku oblačića, na kojima je bivša učesnica "Zadruge" stavila njihove zajedničke uspomene i slike. Sobom, inače, preovladavaju pastelno roze tonovi, a na zidu su naslikane i životinje.

Podsećanja radi, lako je Luna Đogani otkrila jednom prilikom, ona i njen suprug Marko Miljković će dobiti još jednu devojčicu, kojoj će dati ime Lana.

Volim ta kratka imena, zvaće se slično kao ja. I kad smo za Miju birali, znali smo da želimo tako kratko ime, isti je slučaj i sada - istakla je Luna, koja bi za četiri nedelje trebalo da se porodi:

Republika

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Luna Đogani i Marko Miljković

Još četiri nedelje. Sigurno sam da Marko nema neku sa strane, sve je završio pre mene, sad sam samo ja. (smeh) Lakše podnosim ovu dijetu, jer sam manje debela. Mia mi je neka vrsta dijete, samo trčim za njom. Lana će se zvati, opet je devojčica. Ja volim ta kratka imena. Lepa su imena, volim kratka i slatka imena. Druga ćerkica je identična kao prva, videli smo na onom. Čestitam i tebi javno - rekla je Luna nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading