ISPLIVALA MRAČNA TAJNA SUPRUGE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Vanja javno raskrinkana, sve radi zbog popularnosti? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz jedne emisije u kojoj je gostovala reperova žena.

ISPLIVALA MRAČNA TAJNA SUPRUGE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Vanja javno raskrinkana, sve radi zbog popularnosti? (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša nalaze se u žiži interesovanja javnost otkad se saznalo da se razvode samo mesec dana nakon crkvenog venčanja. Ša nije želeo da otkrije zbog čega je Vanja pobegla iz njihovog stana, a u međuvremenu je doneo odluku da pokuša da je vrati. Reper je u međuvremenu ušao u rijaliti "Elita", a potom doživeo nervni slom samo par dana nakon ulaska, zbog pitanja o Vanji, a iako je danima pretio da će da pobegne uspeo je da se smiri. 

Republika

Foto: ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić

Međutim, danas je na društvenim mrežama isplivao šok snimak iz jedne emisije, u kojoj je gostovala upravo Vanja. U pitanju je format koji spava nepoznate koji, a fanovi su odmah prepoznali Vanju, koja je tada izgleda dosta drugačije i nije bila plaviša, već je imala smeđu boju kose. 

Vanju su od samog početka veze sa Ša, a pogotovo otkako su ušli u brak svi optuživali da je sa njim ušla u odnos zarad medijske pažnje i popularnost, što je ona negirala, ali je ovaj snimak komentatore na društvenim mrežama naveo da pomisle da zapravo Vanja oduvek mašta da bude pred kamerama i da voli javni svet. 

- "Ona kaže da je ništa ne zanima i da ne želi da se eksponira", "Ma nije to ona, gde bi ona", "Ko je malo pametan jasno je zbog čega se udala posle mesec dana za Ša" - bili su neki od komentara koji su se nizali ispod ovog snimka. 

Kako je to izgledalo možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading