ŠA U ELITI IZVODI MAGIJSKE RITUALE SA AMAJLIJOM: Na repera bačeno PROKLETSTVO, sliku sa Vanjom nosio kod VRAČARE!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Reper saznao da ga je proklela mlađa devojka, vračara mu pomaže da vrati Vanju!

ŠA U ELITI IZVODI MAGIJSKE RITUALE SA AMAJLIJOM: Na repera bačeno PROKLETSTVO, sliku sa Vanjom nosio kod VRAČARE!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Nenad Aleksić Ša ušao je u Elitu i otkrio detalje zbog čega ga je supruga Vanja Aleksić napustila. Kako i sam kaže on očekuje da se njih dvoje pomire i rešen je da se promeni kako bi im brak opstao. Ša je otkrio da je njega poremetilo to što je Vanja imala spontani pobačaj i da je od tada on postao jako surov prema njoj, te da nije imao razumevanja za to kroz šta je ona prošla. Kako otkriva njegov blizak priajtelj, za domaći medij, reper je pre ulaska u Elitu išao kod jedne žene koja ima 55 godina, živi u Zemunu i navodno se bavi otkrivanjem crne magije. Ona je rekla Nenadu da u ljubavi neće imati sreće sve dok ne skine određenim ritualima sa sebe prokletstvo koje je bačeno na njega. 

Foto: ATAImages

Ša i Vanja Aleksić razvod

- Ša u to nikad nije verovao, međutim, shvatio je da on baš nema sreće u ljubavi i da mu ništa ne idem pogotovo ga mučišto mu se ne da se ostvari kao otac jer on dete baš želi. Jedna komšinica muje rekla da ide kod te žene u Zemun i da će mu ona reči da li je pod crnom magijom. On je to odbio, ali je pred ulazak u Elitu rešio da ipak odei da vidi šta će mu reći. Čim je ušao ta gospođa mu je rekla da je on proklet u ljubavi i da nikad neće biti srećan, Pitao je zašto je to tako da bi mu ona rekla da sedne, a zatim je krnula da mu izliva olovo. Tada mu je rekla da je mlađa žena, smeđe kose njega proklela, da mu je bacila ozbiljne vradžbine i da dok to ne skine neće moći ni sa jednom ženom da bude srećan i spokojan. Pristao je da mu odradi rituale kako bi mu to skinula, zato je i siguran sada da će Vanja da mu se vrati. On je dva dana nakon što je bio prvi put opet otišao kod te žene, odneo je zajedničku sliku sa Vanjom, svoju ogrlicu na kojoj ima krst i ona mu je rekla da mora da uzme amajliju od koje se neće odvajati i da pred spavanje mora da izgovaraodređenu molitvu nad tom amajlijom. Znam da je poneo u rijaliti i da je rekao da neće odustati od tih rituala. Siguran je da će sada uspeti da vrati suprugu i da konačno opet bude srećan - kaže njegov prijatelj za Star i dodaje da je nakon što je posetio tu ženu javio i Vanji šta se dešava. 

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Ša i Vanja Aleksić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading