ANA ĆURČIĆ JE KAMATAŠICA: Zavrnula Milenu Kačavendu za pare, isplivali ŠOK DETALJI!

Autor:

Zadruga

25.09.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi šok detalji o bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić!

ANA ĆURČIĆ JE KAMATAŠICA: Zavrnula Milenu Kačavendu za pare, isplivali ŠOK DETALJI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditelj Darko Tanasijević je sinoć više puta ulazio na imanje u Šimanovcima, kako bi tokom emisije "Izbacivanje" obavio intervju sa najaktuelnijim učesnicima, a jedan od njih bio je novinar Marko Đedović, koji je opleo po bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić. On je otkrio da je ona "zavrnula" Milenu Kačavendu za pare.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Ti i Milena ste spomenuli da je Ana svojevremeno pozajmila Mileni novac da bi Milena shvatila da je Ana davala novac na kamatu - rekao je Darko.

- Tako je, pričali smo i o aferi Roleks kad je Ana išla sa Zvezdanom da pljačkari. Ona je tipovala, a on je pljačkario. Ona je direktni učesnik svega toga. Pa ja bih prijatelju poklonio 3 hiljade evra da mu zapne. Mileni je hitno trebao novac i Ana nije imala pa je Milena svoj Roleks dala u zalog tom nekom Aninom i Ani je mesečno praćala 600 evra kamatu da ona vraća tom drugu - govorio je Đedović i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Kad se na kraju svela računica Milena je vratila 8 hiljada za te 3 hiljade i za tu priču su znale samo njih dve. Ana je hvaleći se Šmizli sve to ispričala i napričala i hvalila se kako je zavrnula kumu za keš. Znači žena je direktno priznala da je ona dala novac, ali ju je kamatarila i tako joj uzimala keš. Postoje dokazi za sve što sam rekao - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading