PROSTITUTKA SE KRIJE U ELITI: Uživo u emisiji pročitana ŠOK poruka, Dušica Jakovljević se FRAPIRALA!

Autor:

Zadruga

25.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo u emisiji pročitana poruka koja je šokirala voditeljku Dušicu Jakovljević!

PROSTITUTKA SE KRIJE U ELITI: Uživo u emisiji pročitana ŠOK poruka, Dušica Jakovljević se FRAPIRALA!

Foto: Shutterstock

Sinoć se u „Eliti“ odigralo još jedno izbacivanje. Takmičenje je napustila Jasmina Ana, a kao podrška u studio stigao je njen prijatelj Uroš. Pre nego što je Jasmina Ana izbačena, njemu je stigla poruka uživo u emisiji, koja je šokirala voditeljku Dušicu Jakovljević. Naime, Urošu je stigla poruka u kojoj je pisalo da Jasmina Ana zna da u Beloj kući postoji prostitutka, na koju narod nikad ne bi posumnjao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš, prijatelj Jasmine Ane

- Što se tiče prostitutki, znam jednu koja je unutra i čeka je neko napolju, a Jasmina Ana greši što ih krije i ona sigurno zna više detaljnije - pisalo je u poruci koju je Uroš uživo pročitao, a koja je šokirala dušicu.

Jasmina je inače i napisala knjigu o elitnoj prostituciji, za koje je istakla da se kriju iza pojedinih zanimanja.

- Postaju zavisne od prostitucije, ali ni ne mogu da izađu iz nje. Vole ''lak'' dinar, brzu paru, elitne prostitutke se razlikuju od ovih drugih po tome što se kriju iza pojedinih zanimanja, poput, pevačica, voditeljka, glumica, advokatica, starleta... One se kriju iza tih zanimanja i nikada ne priznaju da se time bave i zbog toga su mnogi muškarci spremni da plate tu razliku u ceni, ali i njihovu popularnost - rekla je Jasmina Ana pre ulaska u "Elitu".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jasmina Ana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading