HITNO NAPUSTILA ELITU: Važila je za favorita, gledaoci u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

25.09.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka „Elite“ hitno napustila imanje, pa razvezala jezik!

HITNO NAPUSTILA ELITU: Važila je za favorita, gledaoci u ŠOKU!

Foto: promo

Voditelj Darko Tanasijević je obavio intervjue sa takmičarima „Elite“, a potom potom okupio nominovane učesnike Jasminu Anu, Vivien Kurtović i Jovanu Bijelović, kako bi odigrale igru za izbacivanje, koju je pripremio Veliki šef. Nominovane takmičarke su dobile zadatak da u čaše ispred sebe prenesu loptice uz pomoć kukica koje su im bile vezane oko čeka. Vivien je stekla ranu prednost i pobedila u igri, te su njoj bili duplirani glasovi, dok je Jasmina Ana doživela peh tokom igre.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jasmina Ana

Nakon sabiranja glasova, Vivien je imala 52 odsto, Jovana 30, dok je Jasmina Ana osvojila samo 18, te je ona i napustila imanje. Nju je u studiju sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa njom obavila intervju, a spisateljica je priznala da se nije snašla na imanju.

- Nisam našla neko sebi srodno okruženje, sve mi je nedostajalo. I društvo i kuća i šolja za kafu. Onaj Nikola (Bukilić) je toliko nevaspitan i negativan, da ja to u životu nisam videla – istakla je Jasmina Ana.

- Šta onda devojke rade oko njega? – upitala ju je voditeljka.

- Samo mišiće gledaju. Vivien se Sloba ne dopada dovoljno, ona se njemu dopala više – istakla je književnica.

- A Aneli i Janjuš? – nastavila je voditeljka.

- Njih dvoje gore i zaljubili su se – odgovorila je Jasmina Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jasmina Ana

Mnoge je začudilo što je poznata spisateljica i nekadašnja rijaliti učesnica među prvima napustila rijaliti, kako je važila za jednog od favorita za pobedu, a i sama je isticala da juri prvo mesto. Jasmina Ana je obećavala i da će raskrinkati mnoge bivše i sadašnje učesnice rijalitija, ali to nije uradila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading