GOLUBOVIĆ UDARIO NA CAREVU MUŠKOST: Otkrio nove detalje Filipove afere sa Kristinom!

Autor:

Zabava

25.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio da li je sukob sa Carem nastao zbog Kristine Spalević i Aleksandre Nikolić!

GOLUBOVIĆ UDARIO NA CAREVU MUŠKOST: Otkrio nove detalje Filipove afere sa Kristinom!

Foto: ATA Images

Sukob Kristijana Golubovića i Filipa Cara i dalje intrigra javnost. Iako mnogi smatraju da je nastao zbog Kristine Spalević i Aleksandre Nikolić, Golubović tvrdi da to nije tačno. Podsećanja radi, Kristina je u „Zadruzi“ jedne noći završila sa Filipom u krevetu, a Aleks je bila zaljubljena u Golubovića i motala se oko njega. Kristijan je odlučio da javno progovori o sukobu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATA Imges

Car i Kristijan

- Čuo sam tamo, proziva me taj mamlaz zbog nekih u „Zadruzi“, da bi bio veći alfa mužjak od alfa mužjaka. Da li je mislio da će time cena da mu poraste ako prozove mene? Ja sam došao na to završno veče u „Zadruzi“ čisto da ga mračim, da pravim atmosferu, kao biće nešto, a zapravo nema ništa. Kad je Car prvi put došao u „Zadrugu“, ja sam tada ušao prvi put u taj rijaliti. Meni se on dopao, jer je biao tako išaran bezveze, onako Sunđer Bob neka građa, meni je bio interesantan, stvarno sam navijao za njega, zato što je iz druge zemlje, zato što nije tu već ražvakana trava, nego je nešto novo – započeo je Kristijan, a prenosi „Scandal!“:

- Sprdao se on lepo i on je stvarno energičan i eto, za te, da kažem devojke, ima taj neki otrov i lepo se ponaša do jedne određene granice. Već kad uzme pivo, čovek menja karakter. Što je jako loše i onda dolazi do svega i svačega i mislim da u jednoj takvoj fazi blagog pijanstva i neke lažne euforije da je on ipak car, ne po prezimenu, nego po tituli, zaboravio je ko je Kristijan Golubović. Nagrdio me je onako bezveze, pa sam hteo samo da ga malo mračim. Da, Kristina je bila u krevetu kod njega, ljubakali su se skoro sat vremena, ona je bila, hajde da kažem, novodošla, pa je kidisala. Ona je na pogrešan način htela da bude tu u rijalitiju među prvim, da privuče pažnju i to je pogrešan način bio. Onda je došla ujutru i plakala: „Jao, desilo se svašta, bila sam tu“. Ja sam prvi iz paba prišao i pitao je šta je bilo, nisam ni znao devojku, bila je tu par dana. Ona je rekla: „Jao, mene će otac ubiti, ja sam legla u krevet“. Ja je pitao da li je bilo nešto, ona: „Pa, on je nešto radio, malo smo se ljubili, malo pričali, glupost, popili dva pita“. On ima taj šarm, tu energiju, ovo ono – nastavlja Golubović.

Republika

Foto: ATA Images

Kristijan i Car

- Ja kažem: „Ako nisi ništa uradila, ne boj se, ako si nešto uradila, posle j... nema kajanja“. I to je bilo tako, i onda i dan-danas pričaju da je dete od Filipa Cara. Ne smatram njega ni kao mušku konkurenciju u bilo čemu. Ne, ne, ne, pogrešno je da je naš sukob zbog Kristine. Prvo su izmislili da je to, pa su izmislili da je zbog Aleksandre – završava bivši zadrugar, prenosi gorepomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading