CAR SE NAKON RASKIDA SA ALEKS VRAĆA STARIM NAVIKAMA: Hitno se oglasio, spreman je da nastavi dalje!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar najavio veliki povratak!

CAR SE NAKON RASKIDA SA ALEKS VRAĆA STARIM NAVIKAMA: Hitno se oglasio, spreman je da nastavi dalje!

Foto: ATAImages

Kao bomba je odjeknula vest o iznenadnom raskidu Filipa Cara Aleksandre Nikolić. Nakon što su osvanule Filipove fotografije sa atraktivnom plavušom, Nikolićeva je spakovala stvari i napustila Cara.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Filip Car i Aleks Nikolić raskid

Bivši zadrugar održao je "lajv" na društvenoj mreži TikTok, gde je govorio o raskidu sa Aleksandrom. Kako je istakao, Aleks nije bila spremna na zajednički život, a ponovio je i da je nije prevario, već da je došlo do razilaženja zbog različitih razmišljanja, kao i da se nisu svađali. On je tad svojim pratiocima rekao da će na nekoliko dana da se povuče sa društvenih mreža, jer trenutno nije raspoložen da drži lajvove i razgovara sa fanovima, ali izgleda da je promenio odluku.

Naime, Filip je po svemu sudeći uspeo da dođe sebi posle raskida i sad je spreman da se vrati starim navikama, što je saopštio putem svof profila na društvenoj mreži Instagram. 

Sutra ću doći da sa svojom flotom budem. Još jedan dan da odmorim ljudi. Hvala vam svima na razumevanju, družimo se sutra - glasilo je obaveštenje koje je napisao Car, što znači da je spreman da ponovo drži lajvove na TikToku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

Kako li će Nikolićeva reagovati na ovo i da li će se i ona vraiti snimanju kao Car ili će ipak ostati pri odluci da na neko vreme ne bude toliko aktivna na mrežama, ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading