CAR ZAPRETIO ALEKSANDRI UBISTVOM?! Hteo da je baci sa terase u MORE, ona taksijem hitno pobegla za Beograd!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozni detalji raskida Aleksandre Nikolić i Filipa Cara!

CAR ZAPRETIO ALEKSANDRI UBISTVOM?! Hteo da je baci sa terase u MORE, ona taksijem hitno pobegla za Beograd!

Foto: YouTube/Printscreen

Pobenica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, boravila je u Crikvenici dve nedelje gde je proslavila i rođendan Filipa Cara, međutim, odmah nakon slavlja ljubav je pukla, a ona je uplakana krenula taksijem za Beograd jer niko nije hteo da je vozi. 

Naime, kako saznaju domaći mediji, izbila je žestoka svađa, tokom koje je Car zapretio Aleksandri da će je baciti u more ako odmah ne napusti Hrvatsku. Njih dvoje se već neko vreme ne slažu i neprestano se svađaju, a ovog puta je, po svemu sudeći, definitivno kraj.

- Aleks je otišla kod Cara kako bi bila tu za njegov rođendan, sve je bilo okej prvih pet dana, a onda su krenula razna prebacivanja, i on njoj i ona njemu. Nikako se nisu slagali, ali kao i u rijalitiju, posvađaju se najstrašnije, pa se onda pomire i tako u krug. Filip je u jednom prelepom restoranu organizovao žurku za rođendan i okupilo se njih trideset. Svi su bili veseli, pilo se, pevalo, da bi u nekom trenutku krenula ozbiljna svađa između njega i Aleks - otkriva izvor, te nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Počeli su da viču, da se guraju, bilo je katastrofalno i vrlo neprijatno. On je njoj svašta izgovorio, devojka je počela da plače... U jednom momentu joj se čak uneo u lice i rekao da odmah krene za Srbiju ili će da je baci sa terase u more da pliva do Beograda. Jedva su ga smirili! Ona je sa jednom njegovom sestrom otišla do stana, uzela svoje stvari i taksijem krenula za Srbiju. Baš je bilo užasno i nakon onakve svađe mislim da se neće pomiriti - ističe izvor sa lica mesta za Star.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Nikolićeva je, inače, potvrdila navode da je došlo do raskida sa verenikom.

- Filip i ja više smo se razišli, ne možemo da nađemo zajednički jezik kada je naša budućnost u pitanju. Nemamo iste stavove i razmišljanja i to nas dovodi do ružnih situacija i reči. Meni sada treba samo mir - izjavila je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

20.09.2023 17:49

Vidiš kada ne znaš šta ćeš sa sobom !! Nalazi problematične, jer je i ona takva . NI JEDNA NORMALNA DEVOJKA NE BI GA NI - POGLEDALA, A NEKMOLI DA SE "ZABAVLJA". Mislila da se usreći u Hrvatskoj - šta tražiš tamo više, i to sa tipom sa - osnovnom školom ! S njim budućnost !? Ma, da ne znam koliko je loša (kao osoba i kao devojka) , zaključak je sledeći : PRVI PUT kada je popreko pogledao (sa značenjem omaložavanja) = BRIŠI bre, I NE OKREĆI SE !! Hvala Bogu da je takav (nikakav), a i želi da te otkači; još bolje : ma, šut karta ; a nekmoli da ti se i dalje unosi u lice, preti, pljuje, psuje, gurka, ograničava...ne može se napraviti "poštena" ako je VIŠE PUTA "prošla i Sivac i Kruševac" ; a tek kakav je on : NE VALJA, NE VREDI, NIKAKAV. Tačno ono Dragojevićevo : "krompir u kaputu" !!! Bravo, Deki !

Vesna

20.09.2023 18:40

Ona je glupa kad je poverovala da ce se on smiriti,taj nevaspitani ulicari i klosarko,nikad nece

Sonja

24.09.2023 19:46

Ale glavu gore! Mlada si izgurala si najteze sada samo napred. Sam ce se pojaviti covek za tebe. Ne trazi ga, i ne tuguj za Filipom. Postu sebe i iskoristi ovaj novi pocetak u tvom zivot naj bolje sto nas. MOZES TI TO!!!