ŠA NAKON ULASKA U ELITU DOBIO PORUKU KOJA TERA SUZE NA OČI: Reperu će ovo srušiti svet!

Autor:

Zadruga

17.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ni ne sluti šta se dešava napolju!

ŠA NAKON ULASKA U ELITU DOBIO PORUKU KOJA TERA SUZE NA OČI: Reperu će ovo srušiti svet!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Reper Nenad Aleksić Ša prošle noći ušao je u rijaliti ,,Elita", a sada mu je stigla poruka, koja će mu sigurno naterati suze na oči. Naime, Ana Spasojević, kao Nenadova dobra prijateljica, oglasila se na Instagramu, te mu poželela uspešno takmičenje u rijalitiju. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša ulazak u Elitu

 

Ana je na Instagramu objavila Nenadovu fotografiju, a potom mu je uputila podršku:

- Izdrži! Voli brat - napisala je Ana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Spasojević Instagram

Podsećanja radi, Nenad Aleksić Ša je nedano u izjavi za naš portal istakao da se nada da neće doći do kraha braka, već da će se Vanja i on pomiriti.

- Osećam se jako čudno, ne bih mogao pretereno nešto da vam kažem, to čuvamo za nas, ako bude nešto trebalo, reći ću u emisiji. Desilo se to što se desilo iz nama nekih čudnih razloga. Nije niko nikoga prevario, niko nikoga nije udario. Prelila se čaša iz nekih čudnih razloga. Ljudi nagađaju, nemam šta da komentarišem. Nismo se razveli, još uvek smo muž i žena na papiru. Sve se prebrzo desilo, preglupo, ja sam malo ishitreno reagovao. Trebalo je da povučem ručnu, da malo dam prostora - rekao je Ša za Republiku, pa dodao:

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša

 

- Ja bih da rešim sve i odmah. Tako da, ne mogu nju da krivim, da kažem da je ona nešto kriva. Mene samo nervira što je to javno, što sam javna ličnost... A dešavaju se tako neke normalne stvari, ne znam... Ishitrena reakcija, trebalo je da sačekam. Ona jeste non-stop provodila vreme sa mnom, žao mi je što je došlo do ovoga. Volim je, ne bih je oženio da je drugačije, neću odustati od toga da probam da sačuvam brak - istakao je reper nedavno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading