ŠA JAVNO TRAŽIO POMIRENJE, VANJA NI DA ČUJE: Reper se oglasio iz novog stana, evo šta se dešava sa RAZVODOM!

Autor:

Zabava

08.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio nove detalje odnosa sa još uvek zakonitom suprugom!

ŠA JAVNO TRAŽIO POMIRENJE, VANJA NI DA ČUJE: Reper se oglasio iz novog stana, evo šta se dešava sa RAZVODOM!

Foto: Republika.rs, Instagram

Poznati reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša ostovao je u utorak u emisiji "Amig Show" gde je govorio o svom odnosu sa Vanjom Aleksić. Između njih dvoje došlo je do žestoke svađe, nakon je ona pokupila stvari i otišla, a odmah su oboje pobrisali slike sa društvene mreže Instagram i jedno drugo otpratili. Međutim, reper je ipak odlučio da spusti loptu, pa je tokom gostovanja u pomenutoj emisiji rekao da ne želi da se razvede i da priželjkuje pomirenje sa Vanjom. 

Republika

Foto: ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Vanja

Mnogi su se pitali kako je Vanja reagovala na njegovo javno pokajanje, jer je reper tad krivicu prebacio na sebe, za haos koji je izbio između njih dvoje.

Ša je priznao da do pomirenja još uveki nije došlo, ali da mu je u novom stanu prijatnije nego u onom na Fontani. 

- Nema još nikakvih novosti, videćemo u narednom periodu da li će doći do razgovora. Da sada sam u Zemunu, bolja je energija nego na Fontani. Lokacija se menja i zbog većeg i lepšeg stana - rekao je Ša za Pink.rs

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša

Podsećamo, reper je juče putem storija na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio kadrove iz novog stana, koji je nedavno kupio i u koji je trebao da se useli sa Vanjom, ali zbog svađe do toga nije došlo. Da li će njih dvoje jedno drugom preći preko situacije koja se desila i da li će nastaviti zajednički život, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading