"MOLI MONSTRUMA DA JOJ SE VRATI, VOLI ROBIJAŠE!" Ana Ćurčić se zgadila Almiru Asanoviću, otkrio zašto je Bulić neće!

Autor:

Zadruga

14.09.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Almir Asanović promenio je mišljenje o Ani Ćurčić, shvatio kakve muškarce voli.

"MOLI MONSTRUMA DA JOJ SE VRATI, VOLI ROBIJAŠE!" Ana Ćurčić se zgadila Almiru Asanoviću, otkrio zašto je Bulić neće!

Foto: ST/Dragan Kadić, YouTube/Printscreen, Pixabay.com

Ministarstvo odbrane saopštilo je da Almir Asanović nije pripadnik Vojske Srbije, niti je to ikada bio. On se mesecima unazad predstavljao kao pilot pukovnik.

Almir, koji je verni fan rijalitija "Zadruga" i Ane Ćurčić otkrio je za Republiku da je policija reagovala i da mu preti zatvor zbog lažnog predstavljanja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, shutterstockTanjug/J. PAP, youtube.com/Zadruga Official,

Ana Ćurčić i Almir Asanović

 

On za sve krivi Anu, koja je bila razlog njegovog pojavljivanja, a sada, kako i sam priznaje za naš portal, video je njeno pravo lice i shvata da je sve bilo uzalud, jer Ćurčićeva voli "robijaše":

- Samo dok moja ljubav Ana ne odraste, nema ništa, da je svaka druga do sada bi me upoznala zavolela i bila pored mene, a ne da traži i moli onoga koje bio i upropastio, a što se Bulića čoveka tiče, ima ženu svoju i decu u Engleskoj i neće Anu, naravno, ja sam lepo rekao u Narod pita i znao sam, a šta imamo danas... Ana moja ljubav moli monstruma da mu se vrati, znači to da je sve, moja Ana ljubav je lagala, jer njen moto je robijaš, propalica, šta ce joj moja vojna čast, ljubav, vernost... da je htela bila bi pored mene, a uplašila se mog vereničkog prstena. Čekacu, čekaću, ali je voleti više nego ikada, dolaze i mojih pet minuta - rekao je očajan Almir za Republiku.

Republika

Foto: N. Pančić, republika

Almir Asanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pobesneli Maks

14.09.2023 23:19

Kada bi srpski piloti izgledali ovako,gde bi nam bio kraj?