LAŽNI PUKOVNIK ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG ANE ĆURČIĆ: Almiru Asanoviću oduzeta uniforma, preti mu TRI GODINE ZATVORA!

Autor:

Zadruga

14.09.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Almir Asanović otkrio je za Republiku da je policija reagovala zbog njegovog lažnog predstavljanja, za sve krivi Anu Ćurčić.

LAŽNI PUKOVNIK ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG ANE ĆURČIĆ: Almiru Asanoviću oduzeta uniforma, preti mu TRI GODINE ZATVORA!

Foto: Printskrin/RTV PINK, shutterstockTanjug/J. PAP, youtube.com/Zadruga Official,

Ministarstvo odbrane saopštilo je da Almir Asanović nije pripadnik Vojske Srbije, niti je to ikada bio. On se mesecima unazad predstavljao kao pilot pukovnik.

Almir, koji je verni fan rijalitija "Zadruga" i Ane Ćurčić otkrio je za Republiku da je policija reagovala i da mu preti zatvor zbog lažnog predstavljanja.

Asanović je bio vidno zabrinut, s obzirom da mu je već oduzeta uniforma, a za sve krivi Anu Ćurčić, zbog koje je sve ovo i započeo:

Republika

Foto: N. Pančić, republika

Almir Asanović

- Ja sam u velikom problemu... U pitanju je Vojska ministarstvo odbrane, dolazila mi je Vojno kriminalisticka vojna policija i oduzela mi uniformu, a juče sam bio u prostorijama vojne policije i dobio sam opomenu da se ne predstavljam kao pilot pukovnik, jer sledeci put sledi mi krivična prijava i zatvor do 3 godine, a sada videće da mi oproste sa jakom opomenom, jer kada bi se svaki vojni pilot tako predstavljao kao ja, na šta bi vojska ličila, tako su mi rekli - počeo je Almir.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Almir Asanović

 

- A moja ljubav Ana traži onog monstruma Zvezdana, koji ne zaslužuje slobodu, ja na kraju gledam sebe i da gledam svoja posla. Video Anu nisam, zagrlio je, poljubio je nisam, ja čekam i prsten čeka, pa kada Ana padne, neka ispašta, a gde je ta moja Ana ljubav, da bude pored mene, sada kada mi najteže, gde mi preti vojni sud i zatvor - nastavio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading