PROCURIO FINANSIJSKI IZVEŠTAJ STANIJINOG VERENIKA! Osvanuli šok dokazi na Anelinom profilu pre starletinog gostovanja u "Amidžiju"!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Admini profila Anele Ahmić objavili nove šok dokaze protiv Stanijinog verenika!

PROCURIO FINANSIJSKI IZVEŠTAJ STANIJINOG VERENIKA! Osvanuli šok dokazi na Anelinom profilu pre starletinog gostovanja u "Amidžiju"!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Na Instagram profilu Aneli Ahmić, koji vodi nepoznata osoba, osvanuo je novi stori, na kom su navodno dokazi da je samo u julu ove godine njen suprug Asmin Durdžić prevario, kako ističu, "državu, narod i pokrao firme" za 116.468 evra. Naime, na storiju se nalazi finansijski izveštaj jedne banke u Austriji, gde se navodno vide njegove transakcije, od kojih je najveća u iznosu od 50.000 evra, što možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Samo mali delić od dokaza koliko je prevario državu, narod, pokrao firme itd. Najgore će slediti, nećemo sve odmah objaviti - stoji u objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Anelinih admina

Aneli je sinoć imala ispovest o Asminu, inače vereniku Stanije Dobrojević, nakon čega je on odlučio da objavi prepiske sa njenom sestrom, gde su razgovarali o ukradenom novcu.

To bi značilo da sam ja ušla u kuću i uzela pare iz šteka. Ne, mama je donela pare i rekla da plati, to je velika razlika. Protiv mene nije ništa ilegalno, već neka situacija, nebitno sada, ali ja ukrala nisam ništa - glasile su poruke koje je Anelina sestra pisala Asminu.

Asmin je takođe podelio još jednu prepisku, gde kaže da je Anelina sestra pokušala krađu novca da prebaci na svoju majku, a da je ukraden novac želela da vraća na rate. 

Da, on 01.07. mogu početi da vraćam po deo do 01.11. ću najkasnije vratiti sve šta ima, ne mogu reći u koliko rara, ali do tog datuma će biti to zatvoreno. Pre ne mogu početi jer posla nema sada nikako stalno sam u minusu jer smo izgubili pile, a brodovi tek od sedmog meseca počinji oni koji meni daju posao sad je baš jadno. Imam jako puno plaćanja jedino što želim je da novac uplaćujem na račun koji vama odgovara i to je sve - napisala je Anelina sesetra, Sita. 

Sita Ahmić, sutra objavljujem 160.00' duga samo i dubrovniku što radiš na crno, glupačo debela -  napisao je Asmin na sledećem storiju koji je objaviona društvenoj mreži Instagram. 

Stanija će večeras gostovati u emisiji "Amidži šou", gde će prvi put uživo u programu govoriti o skandaloznoj situaciji u kojoj se nalazi, a svi čekaju da čuju šta misli o Anelinim optužbama. Juče je prvi put pokazala Asmina i to nakon njegovog oglašavanja, gde je priznao da su krili ljubav zbog toga što su različite vere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading