GANJAĆEMO SE, ISPLATA JE 20.000 EVRA: Isplivali šok audio snimci Aneli sa mužem nakon PREVARE, pretila dokazima!

Autor: P. R.

Zadruga

05.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala, osvanuli šok detalji razgovora učesnice "Elite" i njenog navodnog supruga, Asmina Duržića, inače verenika Stanije Dobrojević!

GANJAĆEMO SE, ISPLATA JE 20.000 EVRA: Isplivali šok audio snimci Aneli sa mužem nakon PREVARE, pretila dokazima!

Foto: ATAImages, Facebook

Starleta Aneli Ahmić nedavno se uselila na imanje u Šimanovcima i postala učesnica "Elite", a na ulasku u rijaliti je šokirala tvrdnjama da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa bivšom zadrugarkom Stanijom Dobrojević, koja je, kako kaže, sve znala i odvojila oca od ćerke.

Kako skandal oko njihovog turbulentnog odnosa ne jenjava u javnosti, u domaćim medijima je sada osvanula audio poruka u kojoj Ahmićeva navodno traži Asminu 20.000 evra.

- Ja ne želim s tobom biti. Radi se o tome da ti meni govoriš da ne dolazim u Austriju. Ja ću doći jer tu imam i te kakva prava. Imam prava na svašta nešto - priča ženska osoba na snimku, za koju tvrde da je Aneli, a onda odbija navodnu Asminovu ponudu da ostanu u prijateljskim odnosima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

- Možemo biti prijatelji ako ispoštuješ moja prava. Ja sam tek danas saznala svoja prava. Jer sam ja teška glupača koja je htela da ode, a da ne uzme svoja prava. I tek tako otići i pokupiti se za neku pi**ivu alimentaciju. To tako neće moći. Jer mi ćemo se morati dogovoriti, ako ćeš ti pristati na ono što ja tražim, ja se neću uprtiti, a ako ne pristaneš, moja advokatica će naći pravnika gore, a prava mi je pročitala i ganjaćemo se sudski - govorio je ženski glas.

- Ti ako želiš da budeš prijatelj, onda ćeš pristati na moje ono što ja tražim. Jer ja imam i te kako prava, ja sam tu tri godine živela, tu sam rodila dete, sve imam dokazano da živim tu - završio je ženski glas, a onda poručio:

Republika

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

- Kontaktirala sam advokaticu i rekla mi je kakva imam prava. Ja se tu mogu uprtiti, a ti ćeš odlučiti da li ću se ja tu uprtiti ako me ne isplatiš. Isplata je 20.0000 evra i mesečna alimentacija - čuje se u glasovnoj poruci.

- Ok, ja ću primati 250 evra, ali ti ćeš morati da dokazuješ čije su firme i odakle ti tolika auta i sve ćeš morati da dokazeš. Ganjaćemo se tako - rekla je ženska osoba za koju tvrde da je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading