ISTINA JE, STANIJA I JA SMO IZGUBILI BEBU! Verenik starlete progovorio o trudnoći rijaliti zvezde!

Autor: P. R.

Zabava

05.09.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je priznao Asmin Durdžić, novi partner Stanije Dobrojević, starleta je u petoj nedelji trudnoće izgubila bebu!

ISTINA JE, STANIJA I JA SMO IZGUBILI BEBU! Verenik starlete progovorio o trudnoći rijaliti zvezde!

Foto: ATA Images, Instagram

Verenik starlete i bivše učesnice "Zadruge", Stanije Dobrojević, kontroverzni Asmin Durdžić o kojem javnost ne prestaje da bruji, potvrdio je saznanja domaćih medija da je rijaliti zvezda izgubila bebu u petoj nedelji trudnoće.

Naime, kako se navodilo, Stanija je sa svojim novim partnerm, kojeg je donedavno vešto krila od znatiželjnih očiju javnosti, ostala u drugom stanju, međutim, nakon samo pet nedelja, starleta je imala pobačaj.

- Istina je, izgubili smo bebu - priznao je Durdćić kratko za Informer, dok se Dobrojevićeva ovim povodom još uvek nije oglašavala.

Republika

Foto: e-stock, facebook

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Podsećanja radi, kako su pisali pomenuti mediji, Stanija Dobrojević je po dolasku u Srbiju iz Amerike sa Asminom Durdžićem saznala da je u blagoslovenom stanju. Međutim, umesto slavlja, dočekali su ih tužne vesti. Kako je navodno dobro obavešteni izvor istakao, starletu su jedne noći dočekali bolovi i krvarenje, nakon čega su lekari konstatovali da je imala pobačaj.

Inače, učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić, napravila je opštu pometnju u javnosti kada je još na samom početku iznela niz optužbi na račun Stanije Dobrojević, te istakla da joj je bivša zadrugarka ukrala supruga Asmina Durdžića i rastavila ga od ćerke.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić

Ona je sinoć u emisiji "Pretres nedelje" otvorila dušu i otkrila nove detalje iz bračnom života sa Asminom, problemima koji su imali, ali i kako je došlo do toga da je suprug napusti i ode kod Stanije u Ameriku. 

On je meni rekao da je našao drugu i ide u Ameriku, ali svaki dan mi je pričao drugačije jer je imao prebačaje. Ja sam svašta prošla u životu i pre njega, ali on je mene optuživao da imam najgoru bolest na svetu i da ću umreti za devet meseci. Najviše me vređao taj dan kada sam otišla u Austriju, a prespavala sam u kolima taj dan. Ni tada nisam verovala da odlazi jer nisam znala sa kojim parama - govorila je Aneli sinoć s knedlom u grlu u "Eliti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading