URNEBESNE SCENE UŽIVO U PROGRAMU: Voditelj "Elite" radio sklekove pred učesnicima, svi u neverici trljali oči (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.09.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugrabio svojih pet minuta!

URNEBESNE SCENE UŽIVO U PROGRAMU: Voditelj "Elite" radio sklekove pred učesnicima, svi u neverici trljali oči (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Tokom prethodne večeri, na sveže renoviranom imanju u Šimanovcima održano je, kao i svake godine, takmičenje za izbor "Miss i Mistera Elite", međutim, umesto novih rijaliti učesnika veliku pažnju gledaoca privukao je voditelj Darko Tanasijević.

Naime, dok je stručni žiri koji je sastavio Veliki šef delio poene najlepšim i najzgodnijim takmičarima "Elite", Tansijević je ugrabio svojih "pet minuta" i na bini počeo da radi sklekove.

Kako je istakao par trenutaka pre, Darko se na ovaj potez odlučio kako bi na šaljiv način pokazao muškarcima koji su na izboru razbacivali mišićama i umećima u teretani kako se to ispravno radi.

Voditelj je zauzeo položaj na bini i uradio čak 11 sklekova, više nego bilo koji učesnik "Elite" do sada, nakon čega je dobio gromoglasan aplauz, te je svim zainteresovanima ponudio plan treninga i ishrane kako bi bili u dobroj formi kao što je on.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, po broju glasova na društvenim mrežama i bodovima stručnog žirija, laskavu titulu za Miss i Mistera "Zadruge 7 Elita" su odneli Anita Stanojlović i Mensur Ajdarpašić. Inače, u Belu kuću se uselilo čak 56 učesnika, a spekuliše se da će još sedam dobro poznatih takmičara stići na imanje u Šimanovcima i uću u ljutu borbu za glavnu nagradu koja ove sezone iznosi vrtoglavih 100.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading