BIVŠA ZADRUGARKA U VELIKOM PROBLEMU, NE SME DA NAPUSTI KUĆU! Osvanuli jezivi detalji o njenom stanju: "Bila je faktički krvava..."

Autor:

Zadruga

04.09.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ne može da veruje da je sebe dovela u ovakvu situaciju.

BIVŠA ZADRUGARKA U VELIKOM PROBLEMU, NE SME DA NAPUSTI KUĆU! Osvanuli jezivi detalji o njenom stanju: "Bila je faktički krvava..."

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić ne izlazi iz kuće, jer je zaradila tešku infekciju oba oka. Sve se desilo pre desetak dana, kada se vratila kući i legla da spava sa sočivima:

- To mi se nikada pre nije dogodilo. Uopšte ne mogu da objasnim kako sam sebi napravila to. Ljuta sam na sebe što sam tako nešto dozvolila, kada sam se probudila u nedelju, oči su mi bile potpuno slepljene, zbog toga sam hitno morala da se obratim oftamologu. Ne izlazim na svetlost, bole me očne jabučine, u velikom sam problemu, jer jako slabo vidim - govorila je Sandra za Skandal.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sandra Rešić

 

- Uopšte ne mogu da objasnim celu ovu situaciju, jer znam kakve komplikacije mogu biti. Ja sedim kod kuće, da mi se stanje ne bi pogoršalo. Sećate se da sam u Zadruzi 5 imala puknuti kapilaru oku, tada mi se kapilar proširio po celoj očnoj jabučici, koja je bila faktički krvava - rekla je ona.

Kako lekari kažu, ove nedelje bi sve trebalo da se sredi, s obzirom da bivša zadrugarka redovno uzima terapiju, a srećom Sandra je ovaj period ostavila za odmor, iako trenutno nije u mogućnosti da uživa, s obzirom da ne izlazi iz kuće.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading