DALILA HOĆE DA USVOJI DETE: Priznala da se KAJE što je IZGUBILA Dejana, pa otkrila kakve razgovore vodi sa NJIM!

Autor:

Zabava

03.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević progovorila o svom ljubavnom životu i novom poslu.

DALILA HOĆE DA USVOJI DETE: Priznala da se KAJE što je IZGUBILA Dejana, pa otkrila kakve razgovore vodi sa NJIM!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dalila Dragojević pre nekoliko dana je objavila na svom TikToku uživo prenosu da će postati voditeljka na RED televiziji, ali i da će povremeno ulaziti u novi rijaliti "Elitu"

Ona je sinoć proslavila 30 rođendan, povodom kojeg je organizovala slavlje sa svojim najbližim prijateljima. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

- Bilo je prelepo, super smo se proveli. Godina za godinom, čovek postaje pametniji i pokušava da popravi greške. Ja se osećam kao da imam 23 godine, radim na tome da ispravim sve na čemu sam grešila. Sad ja da se kajem, kajem se za dosta stvari, ali najviše za grešku koju sam napravila u "Zadruzi". Od kajanja nemamo ništa, samo je na nama da ispravljamo - govorila je Dalila u emisiji "Premijera Vikend Specijal", a onda i priznala da ju je ljubav mnogo koštala. 

- Plašim se, sad kad neko pokušava da mi se približi mnogo testiram neku osobu. Nisam se zbližila ni sa kim, ima tu dopisivanja, ali ne verujem i nisam se predala. 

Dalila je priznala da li je nekad bila zaljubljena u zauzetog muškarca i da li bi mogla da se snađe u ulozi ljubavnice. 

- Nisam se do sad zaljubila nijednom u oženjenu osobu. Ne bih se snašla u ulozi ljubavnice, mislim ne bih sebi dozovlila. Ja ne mogu sebe da vidim na drugom mestu, uvek moram da budem broj jedan. Muškarac koji je oženjen ne bi ostavio ženu zbog ljubavnice, afere i prolazne strasti. Ako ne možeš danas da nađeš slobodnog, šta će ti zauzet? - pričala je Dragojevićka. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

Dalila je otkrila i da li bi bila spremna da usvoji dete, ako se prirodnim putem ne bi ostvarila kao majka. 

- Da, razmišljala sam o tome. Ako se za par godina ne bih ostvarila, ako ne bih imala osobu pored sebe ili ako bih imala, ali se ne dešava, naravno da bih usvojila - priznala je Dalila. 

Nova voditeljka je govorila o svojoj kući u rodnom Šepku i priznala da li je tamo i dalje uspomene vežu za bivšem supruga, Dejana Dragojevića

- Naravno da me vezuje za njega, nijedan muškarac osim mog oca nije kročio u tu kuću. Iskreno, danas ili sutra kad bih se zaljubila u nekog i zavolela, ne znam da li bih imala srca da odvedem u tu kuću. Mene za tu kuću ne mogu da vežu ružne uspomene, samo lepe, ali Bože moj, idemo dalje. Za mog oca će Dejan ostati broj jedan, iako se Dejan poneo kao da mu je on naneo neko zlo, a ne ja. Nema šta da pita da li ima Dejana, kad ga nema, ali nekad provuče Dejana i našali se, kaže da mu je izaška neka uspomene na Fejsbuku. Želim mu sve najlepše, ja se naravno kajem za neke izgovorene reči. Svako može da napravi grešku - pričala je Dragojevićka iskreno. 

Republika

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading