JELENA "ZANA" MI JE BABA, OTKRIĆU SVE O NJOJ: Uroš Stanić zapretio svojoj PORODICI, pa otkrio šta je radio sa MUŠKARCIMA u karantinu! (VIDEO)

Autor: P.R. / B. P. M.

Zadruga

03.09.2023

04:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi takmičar "Elite" otkrio da je prošao kroz pakao zbog svoje porodice!

Mladi influenser Uroš Stanić je napravio potpuni haos u karantinu. Svi pričaju o njegovoj aferi sa Božom Džonsom i muvanju sa Slobodanom Josipovićem, a on je otkrio šta se tačno desilo između njih. Uroš je progovorio i o svojoj porodici i šokirao nas priznanje. Naime, on nam je otkrio da mu je Jelena iz grupe "Zana" baba i javno joj je zapretio.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Ja sam osoba koja je gej, to ne krijem. Očekujte razne afere. Već je bila afera, svašta nešto, toalet, ovamo, tamo. Ja sam osoba širokih shvatanja, imam evropsko-američki mozak. Imao sam priču sa Slobodanom Josipovićem. Malo je stegnut. Boža mi je uleteo u toalet, pomazio po zadnjici i pozvao me u krevet večeras - ispričao je Stanić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Imao sam haos, izbačen sam iz kuće, morao sam da dam otkaz. Da, otac je hteo da me ubije, morao sam da pobegnem, ostao sam samo sa mamom u kontaktu. To je zbog "Zadruge", celog života trpim nasilje od njega. Ali ja svoju seksualnost ne mogu da krijem. Prijavljivao sam ga policiji, dolazila je i hitna, ali takav je kakav je... Jelena iz grupe "Zana" mi je baba i ona je katastrofa je reagovala, jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Sa mamine strane. Plaši se toga, nije cvećka, jako je bezobrazna osoba- rekao je Uroš.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading