NOVA GEJ AFERA PRED POČETAK "ELITE": Takmičar u VELIKOM PROBLEMU, pa završio u apartmanu sa MUŠKARCEM!

Autor: A. N./O. B.

Zadruga

02.09.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs donosi ekskluzivni paparaco budućih takmičara ,,Elite".

NOVA GEJ AFERA PRED POČETAK "ELITE": Takmičar u VELIKOM PROBLEMU, pa završio u apartmanu sa MUŠKARCEM!

Foto: Republika.rs/A. Nikolić

Portal Republika vam donosi ekskluzivni papapraco iz karatina. Naime, kako smo uspeli da uhvatimo, budući takmičar ,,Elite" samo nekoliko sati pred ulazak u rijaliti, uhvaćen je sa cimerom. 

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ, Pink, Red, Republika

Elita uživo na Republici

 

Naime, Boža Džons se već proslavio učešćem prošle sezone u Zadruzi, a njega smo uhvatili u vrlo bliskom odnosu sa Lukom Masom. Kako je budno oko Republika portala uspela da uhvati, Boža i Luka su zajedno stajali na prozoru i bolje se upoznavali.

 

Podsetimo, Boža je za Republiku pred sam ulazak rekao da je u problemima do guše, jer su počeli sve više da ga muvaju muškarci, te se plaši šta će se desiti u rijalitiju.

- Jao, ne pitaj me ništa, ne znam gde udaram. Pišu mi muškarci, šalju mi svašta u DM na Instagramu. Traže od mene da ih, znaš već šta, ja to ne mogu. Imaću veliki problem u Eliti, jer će biti dosta momaka, više ne znam ni ko je kakvog opredeljenja. Ja stvarno nemam ništa protiv, ali ne bih da me neko smara sa time - rekao je Boža za Republiku pred ulazak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading