PRVI MUŠKI GEJ PAR U RIJALITIJU: Lakić obelodanio dešavanja iz toaleta u karantinu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.09.2023

04:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić otkrio šta se dešavalo dok kamere nisu pratile buduće takmičare "Elite".

Nikola Lakić pred ulazak u studio za naše kamere priznao je da je spreman da prevari suprugu, ukoliko mu se dogodi prava ljubav, a onda je raskinkao sva dešavanja iz karantina, koja su se ticala gej afera. 

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Lakić

- Nema šta, neću da budem kliše, ako se nešto desi, desi se. Ako ona nađe nekog, ima boljeg, neka ide gde je bolje. Ja znam koliko vredim, ali ako ima bolje, treba svako da ide gde je bolje. Ja kažem, kliše je ići na priču da varaš, pa ulazi ožalošćena devojka ili supruga. Ja se ne baziram na to, nego na komentarisanje i ofiranje rijaliti učesnika - pričao je Nikola, a onda je otkrio da se između Uroša Stanića i Bože Džonsa nešto dešavalo u karantinu, čemu je on svedočio. 

- Postoje simpatije, niste još videli vezu momaka, nego devojke. Prethodni takmičar(Uroš Stanić) ima analitičara u izboru, ali koprca se. Sa Božom je bio u wc-u, ja sam gledao sa strane, ali Boža se nije opirao. Rekao sam mu da će mu to biti loš marketing, međutim on kaže da ide srcem. Ako on to prizna i želi da ide ka tome, ja mu želim sreću. Svako ima svoj odabir, ja poštujem to - pričao je Lakić za Republiku. 

On je otkrio i da li se oseća ugorženo zbog gej afera joje tresu "Elitu". 

- Taman posla, ja ću da se prključim. Šalim se, tek ćemo da vidimo šta donose dani - poručio je on kroz smeh. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikola Lakić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading