ZAPRŽILA ČORBU PRED ELITU! Divlja pevačica udarila na takmičarke sa SILIKONIMA, čeka je HAOS čim uđe! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća učesnica "Elite" ugrabila prvu priliku da potkači svoje buduće cimerke!

Danas se na Novom Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, održava sistematski pregled povod ulaska u novi rijaliti program, "Elita". Naša ekipa tamo je razgovarala sa mnogim budućim učesnicima, među kojima je bila i Vivijen. Ona je za Republiku otkrila da je protivnica silikona, ali i priznala da li je spremna za ljubavnu vezu pred kamerama. 

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Vivijen

 - Ja sam pevačica, student prava i imam 28 godina. Čudni su putevi Gospodnji, ja sam videla "Zadrugu" i nekako sam odlučila da se okušam u novim izazovima. Ja podržavam sve prirodno, što manje šminke, jeste da imam podočnjake, ali to rešavam prirodno - govorila je Vivijan, pa priznala da li bi na sebi radila neku intervenciju. 

- Ne, ne, ja bih otišla da skačem opet iz aviona. Bavila sam se ekstremnim sportovima, vozila sam motor. Imam obe prirode u sebi, u horoskopu sam Bik, a u podzaku Strelac. Ja sam kao Kleopatra, ona je pokorila Cezara i Rim, a mene neka probaju da pokore

Ona je priznala da je slobodna i otkrila da li je na nekog budućeg cimera bacila oko i da li je spremna za ljubav pred kamerama. 

- Mene to ne interesuje, više me interesuje intelektualna strana muškarca. Ako neko bira između mene i nekoga, mene slobodno neka ne izbaere. Ljubav je jako bitna kategorija u životu, bez ljubavi smo ništa. Ako se pojavi neko ko će da zaigra u mom srcu, što da ne, ali sve to mora da bude romantično - govorila je buduća učesnica "Elite" za kamere Republike. 

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading