BEBICA OJADIO KULIĆE! Dokazi crno na belo - od Marije uzeo 10.000 evra, Miljana ga raskrinkala!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić raskrinkala bivšeg verenika, priložila sve dokaze!

BEBICA OJADIO KULIĆE! Dokazi crno na belo - od Marije uzeo 10.000 evra, Miljana ga raskrinkala!

Foto: ATAImages, instagram.com/marijakulic_mtaz

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je nedavno prodala svoj profil na društvenoj mreži Instagram, a danas je šokirala pratioce njene majke MarijeNaime, ona im se obratila putem storija na Marijinom profilu, te otkrila da ga preuzima.

- Ovaj mamin profil ću koristiti mesec dana, tako da ćemo biti zajedno na ovom profilu, a posle toga ću ga vratiti mami. Miljana Kulić - napisala je Miljana Kulić.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Prva stvar koju je Miljana potom uradila je raskrinkavanje Nenada Macanovića Bebice, sa kojim je sinoć raskinula. Miljana je priložila ugovor koji je Bebica potpisao sa Marijom. U ugovoru stoji da mu je Marija pozajmila 10.000 evra, a prenosimo ga u celosti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

Član 1.

Ugovarač zajmodavac Kulić Marija iz Niša na današnji dan daje ugovaraču zajmoprimcu Macanović Nenadu iz Niša iznos od 10.000 evra u valuti, a ugovarač zajmoprimca svojim potpisom na ovom ugovoru potvrđuje da je navedeni iznos novca primio.

Član 2.

Ugovarač zajmoprimac Nenad Macananović iz Niša se obavezuje da primljeni iznos novca u iznosu od 10.000 evra vrati bez kamate najkasnije do 15.08.2023. godine, a od kog datuma na pozajmljeni iznos se obračunava zakonska kamata, ukoliko zajmoprimac padne u docnju.

Član 3. 

Ugovarači saglasno izjavljuju da su se u svemu dogovorili slobodnom voljom na način predodređen ovim ugovorom, što svojim potpisom na ovom ugovoru potvrđuju.

Član 4.

Ugovarači su saglasni da je u slučaju spora po ovom ugovoru nadležan Osnovni sud u Nišu.

Član 5.

Ovaj ugovor sačinjen je u četiri ravnoglasna primerka.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

 

Kako je Miljana potom otkrila, u ugovoru stoji da je Nenad Macanović iz Niša zbog toga što su ga prijavili na svoju kućnu adresu.

- Evo za sve koji ne veruju. A dole piše Nenad Macanović iz Niša, zbog toga što smo beskućnika koji nije imao ni adresu stanovanja, mi prijavili i odjavićemo ga u ponedeljak. Čim je uzeo pare, pobegao je. Nema veze, moji roditelji su hteli da mu pomognu, jer nije plaćao deci alimentaciju uopšte. Nije nas Nenad prevario, niti može, nego smo mu dali iz sažaljenja da bi mogao da radi da bi plaćao deci svojoj alimentaciju, koju nije platio dve godine. i mi smo loši ljudi? - napisala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Podesen

06.08.2023 14:12

On imovinu na svoje ime nema,tako da ga mozete tuziti Sv Petru,vratove vam limburga meseca.

Marko

06.08.2023 15:15

Miljana nas stalno lagala. Zašto bi joj sada neko verovao?

Snezana

06.08.2023 18:49

Svi smo videli da je čovek prevarant. Mene čudi da Marija to nije videla. Šta je ona mislili, da će on za dzabe da radi sve što je radio, a sad se druži sa Marinkovićem i nista mi nije cudna ova prevara. Ima savetnika prevaranta, mada i on nije naivan ni malo.

Milivoje

07.08.2023 08:22

Ahahahaaahahahaaha jaooo uh ah..Ako se dobro secam,u Z4,5, psiho Mixy je,kad god raskine sa Colicem,odmah mu je trazila pare (sto je,kao duzan),za kocku,za to sto je ziveo kod njih itd..Pa mu je krala odecu da njen otac to moze da proda na buvkjaku posle..Ee sad,Bicabe je zbrisao,sad i on mora da plati.Jer psiho Mixy,nema vezu,nego zrtvu.Koga psihicki i fizicki maltretira(sto je i njena dijagnoza).Kada se taj pobuni i kaze da nece vise da bude sa njom,onda mu cepa sve,pasos,odecu,hranu baca i prica kako joj je duzan.Pogledajte snimak na Red tv sa Mirkom Gavricem,njegovu izjavu o psiho Mixy,i izjavu psihologa sta je rekla.Zato nju Mitrovici drze u zadruzi i zato joj niko tamo nista ne sme a ona bije i prebija sve one jadnike tamo..