OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI: Skandal na Pinku za vreme reklama, zbog ovoga ide TUŽBA KO VRATA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio snimak sukoba za vreme reklama, došlo do haosa!

OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI: Skandal na Pinku za vreme reklama, zbog ovoga ide TUŽBA KO VRATA! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Bivši zadrugari Nenad Lazić Neca i Ivan Marinković bili su sinoć gosti voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita", gde je došlo do više sukoba. Strasti se nisu smirivale ni tokom pauza za reklame, a Neca je jednu situaciju usnimio i okačio na društvenu mrežu Instagram.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Ivana i Nece

Snimak se vrlo brzo proširio i završio na nekoliko fan profila. Neca je najavio Ivanu tužbu, a on je nastavio da ga vređa, a uvredio je i njegove roditelje.

- Za sve ćeš da dobiješ tužbu tek - rekao je Neca.

- Beži, bre, krmačo. J*bem te u usta, i tebe i mamu i tatu - odbrusio je Ivan.

- I za vređanje seksualno i rasno tužba - dodao je Lazić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

25.07.2023 14:07

Kakva je seljačina ovaj Marinković ! A reče on jednom (Mići u svađi) da je on rođeni Beograđanin a ne kao ovi prostaci šta su odnekud došli. Šta više reći za ovog čoveka a da već nije rečeno? Neizlečeni alkos koji godinama ne vodi brigu o vlastitoj deci, kockar i krdljivac, umišljeni lažov, izgleda kao napuhana mešina kojq kao da će pući svakog trenutka, podočnjaci do stomaka, stomak do kolena a cvetni uzorci košulja ga "otvaraju u struku". I ovakav, ružan čovek ruga se Neci kako izgleda. Neca ima lepu i čistu dušz, ponekad još dečački naivnu i ima toplo srce, ljudi ga vole. Ko voli i ceni Marinkovića? Možda Marija (privremeno) dok ga ne natera da pri5na Željka i da što detetu je trebao dati odavno.