JANJUŠEVU ĆERKU NAPAO KRIMINALAC! Bivši zadrugar van sebe, urla na sav glas!

Autor: P. R.

Zadruga

13.07.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u domu bivšeg košarkaša!

JANJUŠEVU ĆERKU NAPAO KRIMINALAC! Bivši zadrugar van sebe, urla na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je šesta sezona rijalitija "Zadruga" završena, mnogi zadrugari su sa imanja u Šimanovicma prešli na TikTok, kako bi za kratko vreme zgrunuli laku zaradu od "mečova" i poklona od fanova, a među njima našao se i Marko Janjušević Janjuš, koji je sada doživeo veliku neprijatnost tokom jednog uključenja.

Naime, tokom "lajva" na pomenutoj platofrmi, bivši košarkaš ušao je u klinč sa Amirom Pašićem Faćom, koji je po pisanju medija, bio u pritvoru zbog upotrebe vatrenog oružja, razbojništva, nasilničkog ponašanja i niza drugih krivičnih dela.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Amir Pašić Faćo

Međutim, ovom prilikom kriminalac je počeo da vređa Janjuša, ali se tu nije zaustavio, već je svoje gadosti usmerio ka njegovoj maloletnoj naslednici Kruni, te istakao da će mu "j***ti ćerku". Janjuševića je ovo vidno potresno i uznemirilo, te se nakon galame ubrzo isključio sa TikTok-a.

Inače, Amir Pašić Faćo na TikTok-u istupa kao senior kriminalnog miljea, prekaljeni borac sa ulice i borac za prava obespravljenih. Iz njegove biografije može se videti da je bio učesnik brojnih oružanih obračuna u dvadesetak godina dugoj "karijeri" tokom koje je pukom srećom ostao živ. Nedavno je u komunikaciji sa Kristijanom Golubovićem na pomenutoj društvenoj mreži žestoko opleo po Janjušu:

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Amir Pašić Faćo i Kristijan Golubović

- Janjuš može samo završiti na ortopediji - pretio je Faćo, a Kristijan ga je zamolio da ne psuje decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading